Oulun Energian logo

Nuori ihminen lukee tietokirjaa kirjastossa.
Nuori ihminen lukee tietokirjaa kirjastossa ja hymyilee.

Miljöö-innovaatiotuki

Oulun Energialle on tärkeää, että myös tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä työmme tuloksista. Siksi olemme perustaneet Miljöö-innovaatiotuen, joka on suunnattu tukemaan elinympäristöämme parantavien innovaatioiden ja hankkeiden kehittämistä. Rahoitamme Miljöö-innovaatiotuen kautta haettuja hankkeita vuosittain jopa kymmenillä tuhansilla euroilla.

Innovoidaan maailmasta parempi

Iso tavoitteemme on tehdä maailmasta ja lähiympäristöstä parempi. Haluamme olla konsernina suunnannäyttäjä, joka pitää huolta luonnosta, tukee kaupunkien kehittymistä, innostaa vastuulliseen toimintaan – ja tarjoaa apua hyvien ideoiden ja asioiden eteenpäin viemiseen. Lyhyesti sanottuna haluamme tukea tekoja, joista ympäristö ja yhteiskunta pitävät.

Usein kysytyt kysymykset Miljöö-innovaatiotuesta

Miljöö-innovaatiotuen hakeminen

Vuoden 2023 Miljöö-innovaatiotuen hakuaika on päättynyt 30.9.2023.

Miljöö-innovaatiotuen raati käsittelee hakemukset syksyn aikana arvioiden hankkeiden uutuusarvoa, rahoituksen vaikuttavuutta ja hankkeen kehitysvaihetta. Raati ehdottaa rahoitettavia hankkeita Oulun Energian johtoryhmälle joulukuun kokouksessa. Oulun Energian johtoryhmä tekee lopulliset päätökset rahoituksen myöntämisestä.

Kaikille Miljöö-innovaatiotukea hakeneille ilmoitetaan myönteisestä tai kielteisestä tukipäätöksestä vuoden loppuun mennessä.

Miljöö-innovaatiotuen haku on auki seuraavan kerran 1.8.-30.9.2024.