Oulun Energian logo

Jakeluverkon kehittämissuunnitelma

Keräämme toukokuun ajan asiakkailtamme kommentteja liittyen sähköverkon kehittämissuunnitelmaamme. Tutustu kehittämissuunnitelmaan ja jätä kommentit, niin saat äänesi kuuluviin!

Tutustu tarkemmin kehittämissuunnitelmaan!
Jakeluverkon kehittämissuunnitelma

Hukkaatko ylijäämälämpösi taivaan tuuliin?

Autamme yrityksiä kierrättämään ylijäämälämmöt vastuullisesti kaukolämpöverkossamme, jolloin hukasta syntyy lämpöä oululaisiin koteihin. Liittymällä avoimeen kaukolämpöverkkoon yritykset ottavat osaa hiilineutraalin kaukolämmön tuotantoon ja saavat lisäksi myydystä energiasta tuloja.

Lue lisää ja kysy juuri teille sopivaa ratkaisua!
Hukkaatko ylijäämälämpösi taivaan tuuliin?

Miljöö-innovaatiotuki myönnettiin yhdeksälle hakijalle

Vuoden 2023 Miljöö-innovaatiotuen saajat on valittu. Hakukierroksella jaetussa rahoituksessa korostuivat etenkin kiertotalous, ympäristön kantokyky sekä innovatiiviset ratkaisut energiamurroksen luomiin haasteisiin.

Tutustu tarkemmin hankkeisiin
Miljöö-innovaatiotuki myönnettiin yhdeksälle hakijalle

Mistä sähkön hinta muodostuu?

Sähkön hinnan ja verkkopalvelumaksun muodostuminen puhututtaa monia. Lue blogistamme, mistä kaikesta maksat sähkölaskun saadessasi ja mistä hinta kokonaisuudessaan muodostuu.

Lue lisää!
Mistä sähkön hinta muodostuu?

Kaukolämpö vs. maalämpö -opas

Lataa Kaukolämpö vs. maalämpö -oppaamme, jossa tarkastelemme molempien lämmitysmuotojen mahdollisuuksia, saatavuutta sekä niiden vahvuuksia ja heikkouksia.

Lue lisää ja lataa opas
Kaukolämpö vs. maalämpö -opas

Emme kiusaa -liikuntapäivät järjestetään kesäkuussa

Ilmoita koululaisesi Oulun Energian, AC Oulun ja Kärppien yhteistyössä järjestämiin Emme kiusaa -liikuntapäiviin! Jalkapallopäivä järjestetään ti 11.6. ja jääkiekkopäivä ke 12.6.

JALKAPALLOTAPAHTUMA ON TÄYNNÄ!

Ilmoittautuminen liikuntapäivään!
Kaksi Syklon työntekijää seuraavat lajittelulinjaston toimintaa.

Syklo pyöräyttää maapallon paremmalle kiertoradalle

Kiertotalousyhtiö Syklo tarjoaa yrityksille markkinoiden edistyksellisimmät jätteiden vastaanotto-, käsittely- ja jatkojalostuspalvelut. 

Tutustu Syklon toimintaan
Mies ja kaksi naista ovat pöydän ääressä ja nauravat keskenään.

Suomen energisin työpaikka

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille merkityksellisen työn parissa. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja ovat innostuneita työstään – meillä saat luoda rohkeasti uutta ja menestyä.

Oulun Energia työnantajana