Oulun Energian logo

Nuori nainen nojaa ulos auton ikkunasta kesäiltana.
Nuori nainen nojaa ulos auton ikkunasta kesäiltana merenrannassa.

Energiaratkaisut yrityksille ja asunto-osakeyhtiöille

Tarjoamme yrityksille, taloyhtiöille ja suurille kiinteistöille räätälöityjä lämmitys- ja energiaratkaisuja. Valikoimaamme kuuluvat erilaiset lämpöpumput, OE360-palvelu energianhallintaan sekä ylijäämälämpöjen myynti kaukolämpöverkkoon.

Jokainen kiinteistö on ainutlaatuinen, joten lämmitysratkaisut tulee suunnitella tarkasti kiinteistön käyttötarkoituksen ja sijainnin mukaan. Tarjoamme sekä avaimet käteen -ratkaisuja että ylläpito- ja huoltopalveluita, jolloin huolehdimme järjestelmäsi moitteettomasta toiminnasta puolestasi.

Tutustu kaikkiin yrityksille suunnattuihin energiaratkaisuihimme!

Lämpöpumput

Tarjoamme lämpöpumppuratkaisuja suurille kiinteistöille, yrityksille ja taloyhtiöille. Haetpa sitten ilma-vesilämpöpumppua, maalämpöpumppua tai poistoilmalämpöpumppua, kartoitamme kanssasi juuri teidän kiinteistöönne sopivan ratkaisun.

Avoin kaukolämpö - myy yrityksesi ylijäämälämpö

Hukkaatko ylijäämälämpösi taivaan tuuliin? Autamme yritystäsi kierrättämään ylijäämälämmöt vastuullisesti kaukolämpöverkossamme, jolloin hukasta syntyy lämpöä oululaisiin koteihin!

OE360-palvelu tekee kiinteistöjen energianhallinnasta helppoa

Energianhallinnan ja vastuullisuusraportoinnin palvelu OE360 auttaa kiinteistöjen energiankulutuksen seurannassa ja optimoinnissa. Palvelu automatisoi energiankulutus- ja seurantatiedot, jolloin sinulle jää aikaa energiankulutuksen tavoitteiden toteuttamiselle kulutustietojen käsin keräilyn sijaan.