Oulun Energian logo

Selin kameraan seisova Oulun Energia Sähköverkko Oy:n työntekijä katsoo hänen edessään olevaa kaivinkonetta.
Selin kameraan seisova Oulu Energia Sähköverkko Oy:n työntekijä katsoo tiellä edessään olevaa kaivinkonetta.

Sähköverkkopalvelut

Tarjoamme sähköverkkopalvelut kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille sekä pysyviin, että tilapäisiin tarpeisiin. Autamme sinua myös valitsemaan omiin tarpeisiisi sopivat mittaustavat ja tuotteet. Oulun Energia Sähköverkko Oy:n sähkönjakelualue kattaa Oulun kantakaupungin, Kiimingin sekä Yli-Iin.

Voimalinjoja ja maitohorsmaniitty.

Oulun Energia Sähköverkko Oy

Tutustu Oulun Energia Sähköverkkoon ja jakeluverkkoalueeseemme. Löydät myös tietoa siitä, miten varmistamme kaikkien sähköverkkoon kytkettyjen asiakkaiden tasapuolisen ja syrjimättömän kohtelun.

Lue lisää!
Nainen seisoo ja katsoo eteenpäin kypärä päässä, taustalla sähköverkkoa.

Viat ja keskeytykset

Ovatko sähköt poikki? Tarkista ajantasaiset tiedot sähkönjakelun keskeytyksessä kartaltamme ja tutustu ohjeisiin ongelmatilanteessa.

Katso kartta!
Tyttö istuu autossa ikkuna auki ja katsoo merellepäin.

Sähkömittarit vaihtuvat älymittareiksi

Oulun Energia Sähköverkko Oy vaihtaa asiakkailleen vaiheittain vuosien 2023-2028 aikana uuden sukupolven älymittarit. Uuden sukupolven älymittari antaa asiakkaillemme entistä tarkempaa tietoa kulutuksesta.

Lue lisää älymittareista
Datahub, keskitetty tiedonvaihtojärjestelmä.

Datahub nopeuttaa tiedonkulkua ja parantaa asiakaspalvelua

Datahub on sähkön vähittäismarkkinoiden keskitetty tiedonvaihtojärjestelmä. Keskitetyn tiedonvaihtojärjestelmän tavoitteena on selkeyttää ja tehostaa prosesseja sekä parantaa asiakaspalvelua.

Lue lisää!

Oulun Energia Sähköverkko Oy on Pohjoista voimaa

Takaamme turvalliset ja luotettavat sähköverkkopalvelut. Pidämme huolta arkesi sujuvuudesta ympäri vuorokauden ja luomme perustan digitalisoituvan yhteiskunnan rakentamiselle. Teemme töitä pitkäjänteisesti nyt ja tulevaisuudessa, jotta sinun on hyvä olla ja elää. Tämä on Pohjoista voimaa.