Vastuullinen suunnannäyttäjä

Haluamme toimia suunnannäyttäjänä vastuullisuuden kaikilla kolmella ulottuvuudella; suhteessa ihmisiin, talouteen ja ympäristöön. Energiayhtiönä tehtävämme on ratkoa ympäristöhaasteita ja vähentää negatiivisia vaikutuksiamme ympäristöön ja ilmastoon. Tavoitteenamme on energiatuotannon hiilineutraalius viimeistään vuoteen 2030 mennessä.

Työnantajana olemme sitoutuneet edistämään henkilöstömme työturvallisuutta, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta. Tärkeä osa vastuullisuustyötämme on myös edistää alueen asukkaiden hyvinvointia. Alueen isoimpana energian tuottajana vahvistamaan alueen elinvoimaisuutta muun muassa tuottamalla tuloja kaupungille, työllistämällä sekä tarjoamalla kohtuuhintaista lähienergiaa alueemme asukkaille ja yrityksille.

Lue lisää vastuullisuusteemoistamme, kuten siitä miten ratkomme ympäristöhaasteita, huolehdimme ihmisistä ja vahvistamme alueellista elinvoimaa.

Tulevaisuuden energiajärjestelmää rakennetaan yhdessä

Vastuullisuus tarkoittaa meillä Oulun Energia -konsernissa sitä, että olemme sitoutuneita vahvistamaan alueellista elinvoimaa, huolehtimaan omista ja alueen ihmisistä sekä ratkomaan aikamme ympäristöhaasteita. Vastuullisuustyömme perustuu jatkuvaan parantamiseen ja kehittymiseen, ja asetammekin työllemme kunnianhimoisia tavoitteita.

Tutustu Katjan mietteisiin vastuullisuudesta!

Ajankohtaista vastuullisuudesta