Kaukolämmön palvelut

Asiakkaanamme on helppoa olla – huolehdimme, että saat parhaan hyödyn irti lämmityksestäsi. Tarjoamme kaukolämpöasiakkaillemme monipuoliset palvelut kaukolämpölaitteiston asennukseen sekä laitteiston kunnon seurantaan ja huoltoon. Voit valita kaukolämpösi myös hiilineutraalina. Tutustu palveluihimme alla!

Kaukolämmön kuntokatselmus

Onko kiinteistössäsi yli 15 vuotta vanha kaukolämpölaitteisto? Tai oletko ostamassa tai myymässä kiinteistöä, joka lämpiää kaukolämmöllä? Molemmissa tapauksissa on suositeltavaa tehdä laitteistolle kuntokatselmus.

Lämmönjakokeskus avaimet käteen -palveluna

Oletko hankkimassa lämmönjakokeskusta uudisrakennukseen, uusimassa vanhaa lämmönjakokeskusta tai vaihtamassa talosi lämmitysmuodon kaukolämpöön? Kaikkein helpoimmin se käy Avaimet käteen -palvelumme avulla.

Lämpöturva

Kun teet kanssamme Lämpöturva-sopimuksen, varmistamme puolestasi kaukolämpölaitteiston energiatehokkaan ja luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa.

Hiilineutraali kaukolämpö

Hiilineutraali kaukolämpö -lisätuote on vaivaton tapa pienentää asumisesta syntyviä päästöjä. Voit päivittää hiilineutraali kaukolämpö -lisätuotteen jo olemassa olevaan kaukolämpöliittymääsi tai tilata sen uuden kaukolämpöliittymän tilauksen yhteydessä. Valitsemalla hiilineutraalin lämmitysmuodon teet ympäristöteon, josta myös tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä.

Pyydä tarjous kaukolämmön palveluista

Kiinnostuitko jostain kaukolämmön lisäpalveluista? Jätä meille tarjouspyyntö, niin olemme sinuun yhteydessä parin päivän sisällä.

Pyydä tarjous!