Voimalinja sinistä taivasta vasten. Taivaalla on poutapilviä

Oulun Energia Sähköverkko Oy

Kun teet sähkösopimuksen valitsemasi sähkönmyyjän kanssa, sinusta tulee samalla myös oman alueesi sähköverkkoyhtiön asiakas. Oulun Energia Sähköverkko Oy:n sähkönjakelualue kattaa Oulun kantakaupungin, Kiimingin, Yli-Iin sekä Iin Jakkukylän.

oes luvut.jpgToimintamme

Jaamme sähköä yli sadalle tuhannelle asiakkaalle joka päivä – asiakkaanamme nautit siis huomaamattasi seurastamme 365 päivänä vuodessa. Tarjoamme sähköverkkopalvelut kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille sekä pysyviin että tilapäisiin tarpeisiin. Autamme sinua myös valitsemaan omiin tarpeisiisi sopivat mittaustavat ja tuotteet.

Samalla huolehdimme kaiken aikaa siitä, että sähkönjakelu tapahtuu toimintavarmasti ja tehokkaasti. Huollamme ja peruskorjaamme verkkoa suunnitelmallisesti, rakennamme uutta ja valvomme, että sähkönjakelu toimii häiriöittä ympäri vuorokauden. Palvelemme aluettamme tinkimättömästi, parasta osaamistamme likoon laittaen. Siitä huolimatta olemme pystyneet pitämään verkkopalveluhintamme reilusti valtakunnallisten keskiarvojen alapuolella.

Jakeluverkkoalue

Oulun Energia Sähköverkko Oy vastaa sähkön siirrosta Oulun kantakaupungissa, Kiimingin, Yli-Iin ja Iin Jakkukylän alueilla. Luotettavan sähkönjakelun varmistamiseksi huollamme ja peruskorjaamme verkkoa suunnitelmallisesti, rakennamme uutta ja valvomme sähkönjakelun häiriöttömyyttä ympäri vuorokauden.

Oulunsalon, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Tyrnävän, Utajärven ja Vaalan sähköverkoista vastaa Oulun Seudun Sähkön Verkkopalvelut Oy, Haukiputaan sähköverkosta Haukiputaan Sähköosuuskunta, Iin sähköverkosta Iin Energia Oy ja Ylikiimingin sähköverkosta Caruna Oy.

Syrjimättömyyden varmentaminen

Sähköverkkoliiketoiminta on lailla säädettyä, luvanvaraista, luonnollisen monopolin muodossa tapahtuvaa liiketoimintaa. Verkonhaltijan tulee kohdella kaikkia sähköverkon käyttäjiä tasapuolisesti ja syrjimättömästi.

Tämän velvoitteen varmistamiseksi Oulun Energia Sähköverkko Oy on laatinut syrjimättömyyden varmentamisen toimenpideohjelman. Ohjelmassa on määritelty toimenpiteet, joiden avulla verkonhaltija arvioi toiminnassaan syrjimättömyyttä sekä varmistaa henkilöstönsä ja käyttämiensä ulkopuolisten palveluntuottajien syrjimättömän toiminnan.

Syrjimättömyyden varmentamisen toimenpideohjelma on voimassa toistaiseksi. Vuosittain tehtävässä raportissa arvioidaan ohjelman täytäntöönpanoa.

Asiantuntijamme

Oulun Sähköverkko Oy:n asiantuntijat ovat valmiina auttamaan sinua askarruttavissa kysymyksissä. Ota yhteyttä meihin!

Tutustu asiantuntijoihimme!