Lämmitysratkaisut

Lämmitysratkaisumme takaavat yrityksellesi ympäristöystävällistä ja varmaa lämpöä. Tutustu lämmitysvaihtoehtoihimme ja valitse omasi.

Kaukolämpö on vaivaton ja energiatehokas lämmitystapa, joka tarjoaa tasaista lämpöä ja lämmintä käyttövettä kaikkina vuoden ja vuorokauden aikoina edullisesti ja varmasti. Kaukolämpöä voi hyödyntää myös piha-alueiden sulanapidossa. Siksi on erinomainen valinta oululaisille yrityksille. Luotettavan lämmönjakelun varmistamiseksi huollamme ja peruskorjaamme verkkoa suunnitelmallisesti, rakennamme uutta ja valvomme lämmönjakelun häiriöttömyyttä ympäri vuorokauden.

Lämpöpumppujärjestelmämme kattavat niin maalämpö-, ilma-vesilämpöpumput kuin poistoilman lämmöntalteenoton. Soveltuvia kohteita ovat öljyllä tai varaavalla yösähköllä lämmitettävät asunto-osakeyhtiöt, liike- ja toimistorakennukset, opetus- ja hoitoalan rakennukset, sekä teollisuus- ja varastorakennukset.

Kaukolämpölaitteiden kuntokatselmus parantaa lämmityksesi turvallisuutta ja luotettavuutta.

Kaukolämpö

Edullinen ja varma kaukolämpö on kaupunkimme suosituin lämmitysmuoto. Toimitamme liittymiä Oulun kantakaupungin, Haukiputaan, Kiimingin ja Oulunsalon alueille.
Lämpöpumput taloyhtiöille ja suurille kiinteistöille

Lämpöpumput taloyhtiöille ja suurille kiinteistöille

Lämpöpumput sopivat erityisen hyvin taloyhtiöillle ja suurille kiinteistöille, joihin kaukolämpöä ei ole saatavilla ja joissa öljy- tai varaava yösähkölämmitys halutaan korvata ympäristöystävällisellä vaihtoehdolla.

Lämpöä

Nopea ja kattava kokonaiskuva lämmitysjärjestelmäsi nykykunnosta ja energiatehokas ja luotettava toiminta kaikissa tilanteissa.
Asiantuntijamme kartoittavat tilanteesi ja auttavat sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivat lämpöpalvelut.

Pyydä tarjous lämpöpalveluista

Lähetä tarjouspyyntö lämpöpalveluista, niin otamme sinuun yhteyttä 1-2 arkipäivän kuluessa.