Sähköverkkopalvelut

Tarjoamme sähköverkkopalvelut kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille sekä pysyviin, että tilapäisiin tarpeisiin. Autamme sinua myös valitsemaan omiin tarpeisiisi sopivat mittaustavat ja tuotteet. Oulun Energia Sähköverkko Oy:n sähkönjakelualue kattaa Oulun kantakaupungin, Kiimingin, Yli-Iin sekä Iin Jakkukylän.

Voimalinjoja ja maitohorsmaniitty

Oulun Energia Sähköverkko Oy

Tutustu Oulun Energia Sähköverkkoon yrityksenä ja jakeluverkkoalueeseemme. Löydät myös tietoa siitä, miten varmistamme kaikkien sähköverkkoon kytkettyjen asiakkaiden tasapuolisen ja syrjimättömän kohtelun.

Lue lisää!
Oulun Energian työntekijä katsoo hymyillen kaukaisuuteen. Taustalla joki ja voimalinja

Viat ja keskeytykset

Ovatko sähköt poikki? Tarkista ajantasaiset tiedot sähkönjakelun keskeytyksessä kartaltamme ja tutustu ohjeisiin ongelmatilanteessa.

Katso kartta!
datahub

Datahub nopeuttaa tiedonkulkua ja parantaa asiakaspalvelua

Suomessa on helmikuusta 2022 ollut käytössä sähkön vähittäismarkkinoiden keskitetty Datahub-tiedonvaihtojärjestelmä. Keskitetyn tiedonvaihtojärjestelmän tavoitteena on selkeyttää ja tehostaa prosesseja sekä parantaa asiakaspalvelua.

Lue lisää!

Oulun Energia Sähköverkko Oy on Pohjoista voimaa

Takaamme turvalliset ja luotettavat sähköverkkopalvelut. Pidämme huolta arkesi sujuvuudesta ympäri vuorokauden ja luomme perustan digitalisoituvan yhteiskunnan rakentamiselle. Teemme töitä pitkäjänteisesti nyt ja tulevaisuudessa, jotta sinun on hyvä olla ja elää. Tämä on Pohjoista voimaa.