Ilmakuva Oulun keskustasta oranssinpunaisen auringonlaskun aikaan

Hiilineutraali kaukolämpö

Hiilineutraali kaukolämpö on tarkoitettu kaikille Oulun Energian kaukolämpöasiakkaille. Se on lisäpalvelu, jonka voit päivittää jo olemassa olevaan kaukolämpöliittymääsi tai tilata uuden kaukolämpöliittymän tilauksen yhteydessä. Saat halutessasi myös todistuksen valinnastasi.

Hiilineutraali kaukolämpö

  • Voit valita hiilineutraalin kaukolämmön Oulun Energian toimittaman kaukolämpösi lisäksi
  • Hiilineutraali kaukolämpö -lisätuotteella saat kaukolämpösi kokonaan uusiutuvilla tai niihin rinnastettavilla energialähteillä tuotettuna
  • Hiilineutraalia kaukolämpöä voidaan tarjota asiakkaille rajoitetusti vain sen verran kuin uusiutuvilla tai niihin rinnastettavilla lämmönlähteillä tuotettavaa kaukolämpöä on saatavilla

Mistä tiedän, että ostamani kaukolämpö on hiilineutraalia?

Oulun Energia seuraa jatkuvasti kaukolämmön tuotannossa käytettyjä polttoaineita ja tuotannon aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä. Hiilineutraali kaukolämpö -lisätuotteen hankkineen asiakkaamme käyttämä kaukolämpö tuotetaan kokonaisuudessaan uusiutuvilla energialähteillä ja hukkalämmöllä. Näitä ovat esimerkiksi puuperäiset polttoaineet ja talteen otettu hukkalämpö.

Oulun Energian ulkopuolinen ja riippumaton tilintarkastaja tarkastaa vuosittain Oulun Energian asiakkailleen myymän hiilineutraali kaukolämpö -lisätuotteen kokonaismyynnin määrän ja Oulun Energian uusiutuvilla tai niihin rinnastettavilla energialähteillä tuottaman kaukolämmön määrän. Oulun Energia toimittaa asiakkaalleen hänen halutessaan todistuksen asiakkaan käyttöpaikassa käytetyn kaukolämmön hiilineutraalista tuotannosta.

Mitä vielä odotat?

Hiilineutraalin kaukolämmön tilaus onnistuu kätevästi alla olevasta painikkeesta. Liity mukaan edelläkävijäksi!

Tilaa hiilineutraalia kaukolämpöä tästä!

Lue lisää allaolevista tiedostoista: