Hiilineutraali kaukolämpö

Hiilineutraali kaukolämpö -lisätuote on vaivaton tapa pienentää asumisesta syntyviä päästöjä. Voit päivittää hiilineutraali kaukolämpö -lisätuotteen jo olemassa olevaan kaukolämpöliittymääsi tai tilata sen uuden kaukolämpöliittymän tilauksen yhteydessä. Valitsemalla hiilineutraalin lämmitysmuodon teet ympäristöteon, josta myös tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä.

Lämmitämme taloja – emme maapalloa

Helppo ja edullinen

  • Hiilineutraali kaukolämpö -lisätuotteen hinta on 2,48 euroa / MWh (sis. alv. 24 %). Omakotitalossa vuosikustannukset ovat noin 40-50 euron luokkaa.
  • Hiilineutraalin kaukolämmön hankkiminen on helppoa ja sen toimitusvarmuus huippuluokkaa – 99,957 prosenttia.

Ilmastoystävällinen

  • Hiilineutraali kaukolämpö -lisätuotteella saat kaukolämpösi kokonaan uusiutuvilla sekä niihin rinnastettavilla energialähteillä tuotettuna.
  • Kun valitset hiilineutraalin kaukolämmön voit vähentää omasta asumisestasi syntyviä päästöjä parhaimmillaan jopa 60 prosenttia.

Tulevaisuuden valinta

  • Oulun Energian asiakkaana pääset vaikuttamaan kestävän energiantuotannon kehittymiseen.
  • Kaukolämpöverkkoa rakennetaan jatkuvasti kasvavien omakoti- ja yritysalueiden mukana.
  • Kaukolämpö toimii alustana älykkäille energiaratkaisuille – se on sijoitus jatkuvasti kehittyvään teknologiaan.

Oulun Energian hiilineutraali kaukolämpö -lisätuote vähentää asumisen päästöjä jopa 60 prosenttia. Hiilineutraalin kaukolämmön uusiutuvuus osoitetaan Energiaviraston alkuperätakuujärjestelmällä. 

Hiilineutraalin kaukolämmön tuotannossa hyödynnetään pääasiassa metsäteollisuuden sivuvirroista eli paperi-, kartonki- tai sahatavaratuotantoon kelpaamattomasta materiaalista syntyvää biomassaa. Biomassa uusiutuu nopeasti, eikä vapauta ilmakehään luontaista hiilenkiertoa suurempaa hiilidioksidimassaa. Lue lisää blogistamme!

Usein kysytyt kysymykset hiilineutraali kaukolämpö -lisätuotteesta

Liity mukaan edelläkävijäksi ja tilaa hiilineutraali kaukolämpö -lisätuote!

Hiilineutraali kaukolämpö -lisätuotteen tilaus onnistuu kätevästi alla olevalla lomakkeella. Kun tilaus on tehty lomakkeen kautta, lähetämme sopimuksen sinulle hyväksyttäväksi. Tilauksesi astuu voimaan tilauksesta seuraavan kuukauden alusta lähtien.

Jos sinulla ei vielä ole kaukolämpöliittymää, ota ensin yhteyttä asiantuntijoihimme tai täytä lämpöpalveluiden tarjouspyyntölomake

Haluan:
Henkilötietojen käsittely