Saavuta omat hiilineutraaliustavoitteesi

Hiilineutraali kaukolämpö on tarkoitettu kaikille Oulun Energian kaukolämpöasiakkaille. Se on lisäpalvelu, jonka voit päivittää jo olemassa olevaan kaukolämpöliittymääsi tai tilata uuden kaukolämpöliittymän tilauksen yhteydessä. Saat halutessasi myös todistuksen valinnastasi.

Hiilineutraali kaukolämpö -lisätuote

Tuotteen käyttöönoton edellytys

Hiilineutraalia kaukolämpö -lisätuote ei ole ostettavissa erikseen ilman Oulun Energian kanssa voimassa olevaa kaukolämmön lämmöntoimitussopimusta. Voit kuitenkin valita mukaan uutta lämmöntoimitussopimustasi tehdessäsi lisäpalveluna hiilineutraalin kaukolämmön.

Tarkemmat tiedot löydät sivun lopussa olevasta yleiset sopimusehdot -liitteestä.

Tuotanto, tuotannon todentaminen ja tarkastus

Oulun Energia seuraa jatkuvasti kaukolämmön tuotannossa käytettyjä polttoaineita ja tuotannon aiheuttamia hiilidioksidipäästöjä. Hiilineutraali kaukolämpö -lisätuotteen hankkineen asiakkaamme käyttämä kaukolämpö tuotetaan kokonaisuudessaan uusiutuvilla energialähteillä ja hukkalämmöllä. Näitä ovat esimerkiksi puuperäiset polttoaineet ja talteen otettu hukkalämpö.

Oulun Energian ulkopuolinen ja riippumaton tilintarkastaja tarkastaa vuosittain Oulun Energian asiakkailleen myymän hiilineutraali kaukolämpö -lisätuotteen kokonaismyynnin määrän ja Oulun Energian uusiutuvilla tai niihin rinnastettavilla energialähteillä tuottaman kaukolämmön määrän. Oulun Energia toimittaa asiakkaalleen hänen halutessaan todistuksen asiakkaan käyttöpaikassa käytetyn kaukolämmön hiilineutraalista tuotannosta.

Tuotteen hinnoittelu

Mitä vielä odotat?

Hiilineutraalin kaukolämmön tilaus onnistuu kätevästi alla olevasta painikkeesta. Liity mukaan edelläkävijäksi!

Tilaa hiilineutraalia kaukolämpöä tästä!

 

Lue lisää allaolevista tiedostoista: