Oulun Energian logo

Oulun Energian mobiilisovellusta selataan puhelimesta.

Uudistettu mobiilisovelluksemme saatavilla sovelluskaupoissa

03.05.2023 / Päivitetty viimeksi 09.00

Oulun Energian uusittu mobiilisovellus on nyt ladattavissa Googlen ja Applen sovelluskaupoista. Päivitetyssä sovelluksessa pääset tarkastelemaan energiankulutustietojasi niin sähkön kuin kaukolämmönkin osalta helposti ja käyttäjäystävällisesti. Uutena toimintona sinun on myös mahdollista seurata pörssisähkön hintaa sekä Oulun Energian uutisia.

Oulun Energia on tehnyt tiiviisti töitä mobiilisovelluksen nykyaikaan saattamiseksi viime kuukausien aikana. Mobiilisovelluksen käyttämä teknologia on vaihdettu täysin uuteen, mikä mahdollistaa hyvän käyttäjäkokemuksen sekä sovelluksen aktiivisen jatkokehittämisen.

”Olemme tehneet pitkäjänteisesti töitä asiakaskokemuksemme parantamiseksi kaikissa kanavissamme, ja mobiilisovelluksemme on tärkeä osa tätä kokonaisuutta. Päämääränämme on tarjota erinomainen käyttäjäkokemus sekä parhaat mahdolliset työkalut asiakkaillemme energiankulutuksen optimointiin ja seurantaan”, toteaa Oulun Energian ICT- ja digitalisaatiojohtaja Mira Juola.

Oulun Energian mobiilisovelluksen päivitetty versio pitää lisäksi sisällään keskeytyskartat- ja tiedotteet, sekä Oulun Energian yhteystiedot. Toukokuussa sovelluksessa pääsee myös tarkkailemaan jälleen avautuvan Kalatien tapahtumia, livekuvan välityksellä.

”Jatkamme mobiilisovelluksen kehitystyötä ja tulemme julkaisemaan täysin uusia ominaisuuksia asiakkaidemme tarpeita kuunnellen vielä tämän vuoden aikana”, Juola kertoo.

Pääset lataamaan sovelluksen Google Play-kaupasta tämän linkin kautta

Pääset lataamaan sovelluksen App Storesta tämän linkin kautta.