Toimintamme

Sähköverkkopalvelut ovat toimivan arjen perusta nyt ja tulevaisuudessa. Alueemme asukkaat ja yritykset voivat luottaa siihen, että sähkönjakelu toimii turvallisesti ja varmasti vuoden jokaisena päivänä. Sähkön tie virtaa ihmiseltä ihmiselle. Me varmistamme sen.

Kun teet sähkösopimuksen valitsemasi sähkönmyyjän kanssa, sinusta tulee samalla myös oman alueesi sähköverkkoyhtiön asiakas. Oulun Energia Sähköverkko Oy:n sähkönjakelualue kattaa Oulun kantakaupungin, Kiimingin, Yli-Iin sekä Iin Jakkukylän. 

Palvelemme aluettamme tinkimättömästi, parasta osaamistamme likoon laittaen. Siitä huolimatta olemme pystyneet pitämään siirtohintamme reilusti valtakunnallisten keskiarvojen alapuolella. 

Toimitamme alueellamme sähköliittymät sekä pysyviin että tilapäisiin tarpeisiin, rakennamme tarvittavat yhteydet ja huolehdimme kytkennästä. Autamme sinua myös valitsemaan omiin tarpeisiisi sopivat mittaustavat ja sähkönsiirtotuotteet.

Samalla huolehdimme kaiken aikaa siitä, että sähkönjakelu tapahtuu toimintavarmasti ja tehokkaasti. Huollamme ja peruskorjaamme verkkoa suunnitelmallisesti, rakennamme uutta ja valvomme, että sähkönjakelu toimii häiriöittä ympäri vuorokauden. 

Oulun Energia Sähköverkko Oy jakaa sähköä yli 110 000 asiakkaalle joka päivä – asiakkaanamme nautit siis huomaamattasi seurastamme 365 päivänä vuodessa. Vaikka sähkö on hajutonta ja mautonta, me emme ole. Olemme ylpeitä siitä, että asiakkaamme voivat luottaa sähkönjakelun häiriöttömyyteen ja sujuvaan palveluun. 

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme

Asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa sähköverkkopalveluihin ja niiden laskutukseen liittyvissä kysymyksissä ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-16.

call08 477000
sahkoverkkopalvelut@aspa.oulunenergia.fi

Tekninen neuvonta

Jos sinulla on kysyttävää sähköliittymän rakentamisasioihin tai sähkön mittaukseen liittyen, ota yhteyttä tekniseen neuvontaamme.

call0407128606

Syrjimättömyyden varmentaminen

Sähköverkkoliiketoiminta on lailla säädettyä, luvanvaraista, luonnollisen monopolin muodossa tapahtuvaa liiketoimintaa. Verkonhaltijan tulee kohdella kaikkia sähköverkon käyttäjiä tasapuolisesti ja syrjimättömästi.

Jakeluverkkoalue

Oulun Energia Sähköverkko Oy vastaa sähkön siirrosta Oulun kantakaupungissa, Kiimingin, Yli-Iin ja Iin Jakkukylän alueilla. Luotettavan sähkönjakelun varmistamiseksi huollamme ja peruskorjaamme verkkoa suunnitelmallisesti, rakennamme uutta ja valvomme sähkönjakelun häiriöttömyyttä ympäri vuorokauden.

Oulunsalon, Kempeleen, Limingan, Lumijoen, Muhoksen, Tyrnävän, Utajärven ja Vaalan sähköverkoista vastaa Oulun Seudun Sähkön Verkkopalvelut Oy, Haukiputaan sähköverkosta Haukiputaan Sähköosuuskunta, Iin sähköverkosta Iin Energia Oy ja Ylikiimingin sähköverkosta Caruna Oy.

kartta_sahkoverkonalue.png

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet avuksesi vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä etsimääsi tietoa, voit esittää oman kysymyksesi yhteydenottolomakkeella ja vastaamme sinulle henkilökohtaisesti mahdollisimman pian.

Sähköverkkopalvelujen asiantuntijamme

Autamme sinua kaikissa sähköverkkopalveluihin liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja keskustellaan aiheesta lisää!

Tutustu meihin!

Tilaa uutiskirjeemme!

Liity tuhansien uutiskirjetilaajiemme joukkoon! Tilaa sähköinen uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa tarjouksista, uusista tuotteista, palveluista ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

Tilaus on maksuton ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Sähköisen suoramarkkinoinnin hyväksyminen tarkoittaa tässä yhteydessä, että tilaamalla uutiskirjeen annat suostumuksesi, että sinulle saa lähettää sähköisesti Oulun Energian palveluihin ja tuotteisiin liittyvää markkinointiviestintää, kuten tapahtumakutsuja, tietoa uusista palveluista tai ajankohtaisista kampanjoista. Voit saada markkinointiviestintää myös muissa kuin Oulun Energian omissa digitaalisissa palveluissa, kuten Facebookissa.

Jos haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiuutiskirjeisiin ja kohdennettuun verkkomarkkinointiin, voit tehdä sen uutiskirjeen lopusta löytyvästä peruutuslinkistä. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.