Ilmakuva Oulun keskustasta oranssinpunaisen auringonlaskun aikaan

Hiilineutraali kaukolämpö

Lämmitämme taloja — emme maapalloa.

Kun valitset hiilineutraalin kaukolämmön, saat käyttöösi erityisen ympäristöystävällistä kaukolämpöä. Se on siis lämpöä paitsi meille myös tuleville sukupolville. Se tuotetaan ihan tässä lähellä, Oulun Energian omissa voimalaitoksissa uusiutuvia polttoaineita ja hukka- ja ylijäämäenergiaa hyödyntäen.

Vastuullisempi ratkaisu vain  2,48 euroa / MWh (sis. alv. 24 %). Omakotitalossa vuosikustannukset on noin 40-50 euron luokkaa eli noin kahvipaketin verran kuukaudessa.

Ole edelläkävijä. Valitse hiilineutraali kaukolämpö.

Hiilineutraali kaukolämpö tuotetaan voimalaitoksissamme bioenergialla tai vaihtoehtoisesti muun muassa teollisuuden ja ruokakauppojen hukkalämpöä hyödyntämällä. Sen alkuperä todetaan ulkopuolisen ja puolueettoman tilintarkastajan toimesta. Etsimme jatkuvasti uusia ratkaisuja hiilineutraalin kaukolämmön osuuden nostamiseen verkossamme.

Toimi pian — rajallinen saatavuus.

Tällä hetkellä voimme tarjota hiilineutraalia vaihtoehtoa vain sen verran, kun uusiutuvilla tai niihin rinnastettavilla energialähteillä tuotettua kaukolämpöä on saatavilla. Keskivertotaloudessa hiilineutraali vaihtoehto on hinnaltaan noin 3 euroa normaalia kaukolämpöä korkeampi kuukautta kohden. Saat siis noin 40 euron vuosittaisella erolla puhtaamman vaihtoehdon ensiluokkaisella toimintavarmuudella.

Valitse sinäkin hiilineutraali kaukolämpö.

Jätä vain yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä 12 arkipäivän kuluessa.

Pakolliset kentät on merkitty tähdellä (*). Yhteydenottopyyntö ei sido sinua mihinkään. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Olen kiinnostunut:
Henkilötietojen käsittely

Jäikö jokin askarruttamaan?

Lisätietoa tuotteesta, sopimusehdoista sekä omaehtoisesta ympäristöväittämästä löydät hiilineutraalin kaukolämmön tuotesivulta.

Saavuta omat hiilineutraaliustavoitteesi

Hiilineutraali kaukolämpö on tarkoitettu kaikille Oulun Energian kaukolämpöasiakkaille. Se on lisäpalvelu, jonka voit päivittää jo olemassa olevaan kaukolämpöliittymääsi tai tilata uuden kaukolämpöliittymän tilauksen yhteydessä. Saat halutessasi myös todistuksen valinnastasi.

Ollaan kuulolla

Kysyttävää? Asiakaspalvelumme palvelee henkilöasiakkaita ma-to klo 8-16 ja pe klo 9-16
call08 5775110
lampopalvelut@aspa.oulunenergia.fi

Yritysasiakkaamme voivat olla suoraan yhteydessä energisiin asiantuntijoihimme.
Ota yhteyttä asiantuntijoihimme täällä