Oulun Energian logo

Yökuormien ohjaus

Oulun Energia Sähköverkko Oy tarjoaa Aikasähkö-tuotetta käyttäville asiakkailleen mahdollisuuden muuttaa yökuormien oletuksena olevaa ohjausta. Uudesta palvelusta hyötyvät erityisesti pörssisähkömyyntisopimuksen tehneet varaavaa sähkölämmitystä käyttävät asiakkaamme, jotka haluavat siirtää kulutuksensa yön halvemmille tunneille.

Asiakkaiden yökuormien ohjaus kytkeytyy normaalisti päälle klo 22.00 alkavalla tunnilla, satunnaisella viiveellä ollen päällä klo 07.00 saakka. Tarjoamme nyt uuden vaihtoehdon, jossa yökuormien ohjaus kytkeytyy päälle vasta klo 01.00 ja on päällä klo 07.00 saakka.

Suosittelemme selvittämään nykyisen sähkönkulutuksesi jakautumisen yön tunneille ja pohtimaan sen jälkeen aiheutuuko kolmen tunnin ohjauksen siirrosta enemmän hyötyä vai haittaa sinulle ja kiinteistöllesi. Kannattaa esimerkiksi pohtia lämpimän veden riittävyyttä, jos yökuormien ohjaus on kytketty päälle lyhyemmäksi aikaa.

Voit muuttaa yökuormien ohjausta helposti ja maksutta täyttämällä alla olevan lomakkeen. Huomioithan, että palvelua voivat hyödyntää vain Aikasähkö-tuotteen asiakkaat, joilla on jo asennettuna kuormienohjausreleen sisältävä sähköenergiamittari sekä sähkökuorman ohjauskytkennät.

Voit myös tutustua yökuormien ohjaukseen liittyviin yleisesti kysyttyihin kysymyksiin sivun lopussa.

Yökuormien ohjaus muutoslomake

Yökuormien ohjaus UKK