Tule meille töihin

Oulun Energia on monipuolinen työnantaja, joka tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille. Toimintamme kattaa koko energia-alan arvoketjun: raaka-aineiden tuotannon, sähkön ja lämmön tuotannon, jakelun ja myynnin sekä näihin liittyvät erilaiset palvelut kuten verkonhallinnan, urakoinnin ja ylläpidon.

Ilmoitamme tällä sivulla konsernissa avoinna olevista työpaikoista. Klikkaamalla tehtävänimikettä pääset tarkastelemaan työpaikkailmoitusta ja jättämään työhakemuksesi. Voit myös jättää avoimen työhakemuksen, harjoittelija- tai opinnäytetyöhakemuksen, jolloin otamme yhteyttä sopivan paikan avautuessa. Jos olet kiinnostunut urakointitehtävistä tai polttoainekuljetuksista, tutustu sivuun Energiayrittäjyys.

Onko sinussa Pohjoista voimaa?

Avoin hakemus:

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi(at)oulunenergia.fi. Otsikoi viesti: Avoin hakemus.

Harjoittelu ja opinnäytetyöt:

Mikäli olet kiinnostunut harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikasta, lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi(at)oulunenergia.fi. Otsikoi viesti hakemuksen mukaan joko Harjoitteluhakemus tai Opinnäytetyöhakemus.

Haemme nyt:

Onko sinussa Pohjoista voimaa? Etsimme nyt tulevaisuuteen katsovaa ja uudistuskykyistä toimitusjohtajaa. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.4.2019 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi