Tule meille töihin

Oulun Energia on monipuolinen työnantaja, joka tarjoaa mielenkiintoisia ja haastavia työtehtäviä eri alojen ammattilaisille. Toimintamme kattaa koko energia-alan arvoketjun: raaka-aineiden tuotannon, sähkön ja lämmön tuotannon, jakelun ja myynnin sekä näihin liittyvät erilaiset palvelut kuten verkonhallinnan, urakoinnin ja ylläpidon.

Ilmoitamme tällä sivulla konsernissa avoinna olevista työpaikoista. Klikkaamalla tehtävänimikettä pääset tarkastelemaan työpaikkailmoitusta ja jättämään työhakemuksesi. Voit myös jättää avoimen työhakemuksen, harjoittelija- tai opinnäytetyöhakemuksen, jolloin otamme yhteyttä sopivan paikan avautuessa. Jos olet kiinnostunut urakointitehtävistä tai polttoainekuljetuksista, tutustu sivuun Energiayrittäjyys.

Onko sinussa Pohjoista voimaa?

Avoin hakemus:

Voit lähettää meille avoimen hakemuksen. Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen rekrytointi(at)oulunenergia.fi. Otsikoi viesti: Avoin hakemus.

Harjoittelu ja opinnäytetyöt:

Mikäli olet kiinnostunut harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikasta, lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi(at)oulunenergia.fi. Otsikoi viesti hakemuksen mukaan joko Harjoitteluhakemus tai Opinnäytetyöhakemus.

 

Nyt haemme:

SALKUNHOITAJAA

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja tehtävä on vakituinen.

Olet B2B-salkkuasiakkaamme tärkeä kontakti. Tehtävässäsi toimit sähkömarkkina-asiantuntijana. Vastaat sähkömarkkinoiden seurannasta, analysoinnista ja raportoinnista, asiakkaiden salkunhoidosta, tarjouslaskennasta ja myynnin tuesta sekä salkunhoidon kehittämisestä.
Rekrytointia hoitaa Adecco. Hae 3.2.2019 mennessä.

 

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan yrityksen aurinko- ja sähkönmyynnistä Etelä-Suomessa. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhde on vakituinen.

Olet aurinkoasiakkaamme ykköskontakti. Tehtävässäsi vastaat aurinkovoimaloiden myynnistä avaimet käteen- ja palvelusopimuksilla sekä sähköenergianmyynnistä yrityksille ja yhteisöille. Vastuullasi on myös asiakkuuksien kokonaisvaltainen hoitaminen, jonka lisäksi toimit aurinkosähköjärjestelmien asiantuntijana.
Rekrytointia hoitaa Adecco. Hae 3.2.2019 mennessä.