Avoimet työpaikat

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä eri alojen ammattilaisille merkityksellisen työn parissa. Meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin ja ovat innostuneita työstään – meillä saat luoda rohkeasti uutta ja menestyä.

Vankka perustamme on energiantuotannossa ja siinä, että lämmöllä ja sähköllä on turvallinen tie ihmisten luo. Panostamme voimakkaasti myös kiertotalouteen ja haemme kasvua tulevaisuuden ratkaisuista. Haluamme, että tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä työmme tuloksista.

Toimintamme kattaa koko energia-alan arvoketjun: raaka-aineiden tuotannon, sähkön tuotannon ja jakelun sekä lämmön tuotannon, jakelun ja myynnin. Reilun 300 hengen työyhteisössämme kohtaavat useiden alojen osaajat. Meitä yhdistää halu turvata asiakkaidemme arjen helppous vastuullisella tavalla.

Onko sinussa Pohjoista voimaa?

Tutustu avoimiin paikkoihimme tai vakuuta meidät avoimella hakemuksellasi. Voit myös hakea meille harjoitteluun tai tekemään opinnäytetyötä. Kuulemme sinusta mielellämme!

Tilaa uutiskirjeemme!

Liity tuhansien uutiskirjetilaajiemme joukkoon tilaamalla sähköinen uutiskirjeemme ja saat ajankohtaista tietoa tarjouksista, uusista tuotteista, palveluista ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi.

Tilaus on maksuton ja voit perua sen koska tahansa kirjeen lopussa olevasta linkistä.

Jos haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiuutiskirjeisiin ja kohdennettuun verkkomarkkinointiin, voit tehdä sen uutiskirjeen lopusta löytyvästä peruutuslinkistä. Tutustu tietosuojaselosteeseemme.