Oulun Energian logo

Kaksi pelaajaa tuulettaa jalkapallopelissä tehtyä maalia.
Kaksi pelaajaa tuulettaa jalkapallopelissä tehtyä maalia. Pelaajilla on keltainen pelipaita.

Sponsorointi- ja tukihakemus

Oulun Energia -konserni on mukana monenlaisessa Oulun alueen elämänmenossa. Sponsoritoimintamme on jaettu kolmeen kategoriaan ja tuemme vuosittain 1) lapsi- ja nuorisotyötä, 2) erilaisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia sekä 3) lahjoitamme hyväntekeväisyyteen.

Edellä mainittujen lisäksi Oulun Energialla on vuosittain myös muutamia erikseen neuvoteltavia pääyhteistyökumppanuuksia, jossa yhteistyön edellytetään olevan vahvasti vastikkeellista ja tavoitteellista. Kartoitamme itse aktiivisesti sopivia pääyhteistyökumppaneita. Jos haluat ehdottaa kumppanuutta, voit olla yhteydessä sähköpostitse markkinointi@oulunenergia.fi.

Sponsoroinneissa ja lahjoituksissa toimimme arvojemme ja eettisen ohjeistomme mukaisesti. Myös hakijan arvot tulee olla sopusoinnussa Oulun Energian arvojen kanssa.

Toivomme yhteistyökumppaneidemme edistävän toiminnassaan tasa-arvoa ja toimivan vastuullisesti, reilusti ja läpinäkyvästi. Emme tue poliittisia toimijoita, emmekä osallistu puhelin- tai muihin ketjukampanjoihin. Olemme sitoutuneet hiilineutraalin tulevaisuuden edistämiseen, jonka vuoksi emme myöskään sponsoroi moottoriurheilua.

Neljä jalkapallon pelaajaa, joista kaksi seisoo ja kaksi istuu katsomossa. Maalivahti istuu etualalla ja muut ovat taustalla.

Lapset ja nuoret

Haluamme panostaa tuleviin sukupolviin tukemalla lasten ja nuorten harrastustoimintaa liikunnan ja kulttuurin osalta.

Lue lisää ja lähetä hakemus
Festareilla oleva yleisö juhlii iloisena. Kaverukset, nuoripari sekä äiti pienen lapsensa kanssa pitävät hauskaa.

Tapahtumat

Haluamme vahvistaa alueellisista elinvoimaa olemalla mukana paikallisissa kulttuuri- ja urheilutapahtumissa.

Lue lisää ja lähetä hakemus
Isoisä ja lapsi ovat aurinkoisessa, kesäisessä metsässä. Tytöllä on kädessään käpy.

Hyväntekeväisyys ja lahjoitukset

Haluamme pitää huolta ihmisistä ja ympäristöstä.

Lue lisää ja lähetä hakemus

Sponsorointi- ja tukihakemuksen tekeminen ja käsittely

Pääset tekemään sponsorointihakemuksen tutustumalla valintaperusteisiin. Hakemus löytyy jokaisen kategorian valintaperusteiden yhteydestä.

Hakemuksia käsitellään neljä kertaa vuodessa, jonka jälkeen ilmoitamme päätöksestä yhteyshenkilölle. Huomioithan, että hakemuksia otetaan vastaan vain siihen tarkoitetun verkkolomakkeen kautta.

Teemme saman yhteistyötahon kanssa vain yhden sopimuksen vuodessa. Sponsorointikohteidemme määrä on vuosittain rajallinen. Sponsorointipäätökset tehdään aina tapauskohtaisesti.

Oulun Energia -konsernissa työskentelevä tai hänen kanssaan samaan talouteen kuuluva henkilö ei voi jättää sponsorihakemusta.