Oulun Energian logo

Kaksi pelaajaa tuulettaa jalkapallopelissä tehtyä maalia.
Kaksi pelaajaa tuulettaa jalkapallopelissä tehtyä maalia. Pelaajilla on keltainen pelipaita.

Sponsorointi- ja tukihakemus

Oulun Energia -konserni on mukana monenlaisessa Oulun alueen elämänmenossa. Sponsoritoimintamme on jaettu neljään kategoriaan ja tuemme vuosittain 1) lapsi- ja nuorisotyötä, 2) erilaisia kulttuuri- ja urheilutapahtumia sekä 3) lahjoitamme hyväntekeväisyyteen ja 4) solmimme pääyhteistyökumppanuuksia.

Sponsoroinneissa ja lahjoituksissa toimimme arvojemme ja eettisen ohjeistomme mukaisesti. Myös hakijan arvot tulee olla sopusoinnussa Oulun Energian arvojen kanssa.

  • Yhdessä – Voimme yhdessä tarjota lapsille ja nuorille niitä elämää suurempia elämyksiä ja onnistumisen tunteita, jotka kantavat myös aikuisena.
  • Vastuullisesti – Toimimalla vastuullisesti vahvistamme alueellista elinvoimaa ja vaalimme alueemme rikasta kulttuuria.
  • Innolla – Meillä on yhteinen into ja palo rakentaa tulevaisuutta, josta tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä.

Toivomme yhteistyökumppaneidemme edistävän toiminnassaan tasa-arvoa ja toimivan vastuullisesti, reilusti ja läpinäkyvästi. Emme tue poliittisia toimijoita, emmekä osallistu puhelin- tai muihin ketjukampanjoihin. Olemme sitoutuneet hiilineutraalin tulevaisuuden edistämiseen, jonka vuoksi emme myöskään sponsoroi moottoriurheilua.

Neljä jalkapallon pelaajaa, joista kaksi seisoo ja kaksi istuu katsomossa. Maalivahti istuu etualalla ja muut ovat taustalla.

Lapset ja nuoret

Haluamme panostaa tuleviin sukupolviin tukemalla lasten ja nuorten harrastustoimintaa liikunnan ja kulttuurin osalta.

Lue lisää ja lähetä hakemus
Festareilla oleva yleisö juhlii iloisena. Kaverukset, nuoripari sekä äiti pienen lapsensa kanssa pitävät hauskaa.

Tapahtumat

Haluamme vahvistaa alueellisista elinvoimaa olemalla mukana paikallisissa kulttuuri- ja urheilutapahtumissa.

Lue lisää ja lähetä hakemus
Isoisä ja lapsi ovat aurinkoisessa, kesäisessä metsässä. Tytöllä on kädessään käpy.

Hyväntekeväisyys ja lahjoitukset

Haluamme pitää huolta ihmisistä ja ympäristöstä.

Lue lisää ja lähetä hakemus

Pääyhteistyökumppanuus

Haluamme kantaa sosiaalista vastuuta huolehtimalla yhteistyökumppaneistamme

Lue lisää ja lähetä hakemus

Sponsorointi- ja tukihakemuksen tekeminen ja käsittely

Pääset tekemään sponsorihakemuksen tutustumalla valintaperusteisiin. Hakemus löytyy jokaisen kategorian valintaperusteiden yhteydestä.

Sponsorointihakemuksia käsitellään neljä kertaa vuodessa (lähtökohtaisesti ajankohtana maaliskuu, kesäkuu, syyskuu ja joulukuu, ajankohdat voivat vaihdella hieman edellä mainitusta), jonka jälkeen ilmoitamme päätöksestä yhteyshenkilölle. Huomioithan, että hakemuksia otetaan vastaan vain siihen tarkoitetun verkkolomakkeen kautta. Tukisumman myöntäminen ei ole automaattista, vaan kaikki hakemukset käsitellään asetetut kriteerit huomioiden sekä sen hetkisen budjetin ohjaamana.

Teemme saman yhteistyötahon kanssa vain yhden sopimuksen vuodessa. Sponsorointikohteidemme määrä on vuosittain rajallinen. Sponsorointipäätökset tehdään aina tapauskohtaisesti.

Oulun Energia -konsernissa työskentelevä tai hänen kanssaan samaan talouteen kuuluva henkilö ei voi jättää sponsorointihakemusta.