Oulun Energian logo

Ihminen hyppää joen rannassa takana auringonlasku.
Ihminen hyppää joen rannassa takana kaunis auringonlasku.

Oulun Keilahalli valitsi hiilineutraalin kaukolämmön

Oulun Keilahalli päivitti kaukolämpösopimuksensa hiilineutraaliksi vähentääkseen yrityksen liiketoiminnasta aiheutuvia päästöjä. Jatkossa keilat kaatuvat ja biljardipallot heilahtavat pussiin hiilineutraalisti lämpiävässä hallissa.

Heinäpäässä sijaitseva Oulun Keilahalli on monelle oululaiselle tuttu ajanviettopaikka, jonka yritystoimintaa on pyöritetty jo puoli vuosisataa. Keilahallissa on monenlaista tekemistä kaikenikäisille – toimitilat nimittäin kattavat ravintolan, keilahallin, biljardisalin ja saunan, jotka lämpiävät nyt entistäkin ympäristöystävällisemmin hiilineutraalilla kaukolämmöllä.

Hiilineutraalia kaukolämpöä - Onnia tuotetaan Oulun Energian omissa voimalaitoksissa uusiutuvia polttoaineita ja hukka- ja ylijäämäenergiaa hyödyntäen. Se on vastuullisempi lämmitysvalinta, josta ei aiheudu lainkaan hiilidioksidipäästöjä ilmakehään.

Hiilineutraali lämpö ei kurita kukkaroa

Oulun Keilahalli haluaa olla osaltaan mukana rakentamassa kestävää tulevaisuutta. Keilahallin toimitusjohtaja Mikko Lahtela kuuli uudesta tuotteesta yhteistyön kautta.

 

”Haluamme tehdä oman osuutemme ilmaston puolesta. Valinta oli helppo, sillä hintaero niin sanottuun tavalliseen kaukolämpöön on pieni”, Lahtela kertoo.

 

Keilahallin lämmityskustannukset kasvoivat vain muutamia kymmeniä euroja kuukaudessa. Oululainen kaukolämpö on valtakunnallisesti vertailtunakin edullista.

OE_keilahalli-2 nettisivulle2.jpg

Oulun Keilahallin toimitusjohtaja Mikko Lahtela koki hiilineutraaliin kaukolämpöön vaihtamisen vaivattomaksi.

Lämmitysvalinta osana vastuullisia tekoja

Mikko Lahtela koki hiilineutraaliin kaukolämpöön vaihtamisen vaivattomaksi. ”Sopimuksen päivittäminen oli helppoa – se hoitui yhdellä sähköpostilla ja sähköisellä allekirjoituksella”, hän kiittelee. Lahtela suositteleekin tuotetta kaikille yrityksille. ”Mielestäni kaikenlaiset ja -kokoiset yritykset voisivat vaihtaa lämmitystapansa ympäristöystävällisemmäksi. Suosittelen sitä kaikille, jotka välittävät luonnon tilasta”.

Myös keilahallin asiakaskuntaa kiinnostaa, millä tavoin yritys kantaa kortensa kekoon ympäristön puolesta. Hiilineutraali kaukolämpö onkin osa yrityksen vastuullisten tekojen jatkumoa. Keilahallissa muun muassa lajitellaan kaikki jätteet sekä käytetään mekaanisia keilakoneiston osia, jotka kunnostetaan uusiokäyttöä varten.

error

Tiesitkö?

Voit päivittää kaukolämpösopimuksesi Onniksi - hiilineutraaliksi kaukolämmöksi tai valita Onnin uuden liittymätilauksen yhteydessä.

Iäkäs mies ja nuori lapsi tutkivat lehteä metsässä.

Onni on hiilineutraalia kaukolämpöä

Lämmitämme taloja – emme maapalloa. Tee teko tulevien sukupolvien puolesta ja valitse hiilineutraalisti tuotettu Onni-kaukolämpö!

Lue lisää Onni-kaukolämmöstä