Sähköliittymän irtikytkentä ylläpitoon tai liittymissopimuksen irtisanominen

Sähköliittymä voidaan muuttaa ylläpitoliittymäksi esimerkiksi vanhan talon purkamisen vuoksi tai irtisanoa ja purkaa pysyvästi, jos sähkönkäyttö on loppunut kokonaan. Toimitusaika toimenpiteelle on n. 7 - 14 työpäivää.

Sähköliittymän irtikytkentä

Jos olet purkamassa tontilta esimerkiksi vanhaa taloa uuden tieltä, sähköliittymästä pitää katkaista sähköntoimitus ja sähkömittari hakea pois ennen purkamista. Tällöin liittymäsi irtikytketään sähköverkosta ylläpitoliittymäksi eli sähköliittymissopimus jää voimaan eikä uuteen taloon tarvitse maksaa uutta liittymismaksua. Liittymän ylläpidosta veloitetaan voimassa olevan hinnaston mukaisesti ylläpitomaksu. Perimme liittymän uudelleen käyttöönotosta tarvittavat kytkentämaksut. Jos voimassaolevaa liittymää suurennetaan, veloitamme siitä lisäliittymismaksun.

Sähköliittymän liittymissopimuksen irtisanominen ja liittymän purkaminen

Jos kiinteistön sähkönkäyttö on loppunut kokonaan eikä sähkölle ole tarvetta myöhemminkään, voit irtisanoa sähköliittymän, jonka jälkeen liittymä puretaan.  Liittymän purun yhteydessä palautamme liittymissopimuksen mahdollisen palautuskelpoisen osan vähennettynä purkukustannuksilla. Huomioithan, että jos haluat myöhemmin sähköt käyttöpaikalle, veloitamme uudesta liittymästä liittymishinnaston mukaisen maksun.

Sähköliittymän tiedot
Jos on tiedossa, näkyy sähköliittymissopimuksessa, sähkölaskulla tai sopimusvahvistuksella
Katuosoite, postinumero ja toimipaikka.
Milloin sähköä tarvitaan uudestaan tontilla/kiinteistöllä?
Sähköliittymän omistaja

Voit tilata sähköjen katkaisun ja mittarin poiston soittamalla verkostoasentajalle. Toimitusaika on n. 7 - 14 työpäivää.

Sovi purkuajankohta verkostoasentajamme kanssa, puh. 040 649 2722 tai 050 564 8779. Jos sähkömittari on lukitussa tilassa, sovi samalla asentajan kanssa myös sisäänpääsystä.

Lisätietoja
Lisää tietoa
  • Tiedostokoon on oltava pienempi kuin 50 MB.
  • Sallitut tiedostotyypit: gif jpg jpeg png bmp tif txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods zip.