Oulun Energian logo

AC Oulun pelaaja juoksee kädet levällään jalkapallokentällä

AC Oulu on Pohjoista voimaa

02.09.2020

AC Oulu on vuonna 2002 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tavoitteena ja tarkoituksena on toimia oululaisen huippujalkapallon lippulaivana.

Moni AC Oulua pidempään seurannut tietää ja muistaa, että seura on elänyt läpi värikkään historian. On nousuja, putoamisia, talousvaikeuksia ja muita onnistumisia sekä vastoinkäymisiä – ihan niin kuin elämässä yleensä.


Juho Meriläinen on AC Oulua ensin pelaajana ja myöhemmin toimihenkilönä vuodesta 2005 saakka edustanut oululainen ihiminen.

Yksi asia ei ole kuitenkaan koskaan muuttunut – yhteisön, yhteistyökumppaneiden ja kannattajien tuki on ollut ja tulee olemaan urheiluseuralle ylivoimaisesti suurin voimavara. Elämme hyvin erityistä, erikoista ja myös epävarmaa aikaa, mutta siitäkin huolimatta AC Oulun taustalta löytyy reilut sata yrityskumppanuutta. Nimensä mukaisesti, meidän tavoitteena on aina kumppanuus – molempia osapuolia palveleva kokonaisuus, joka kestää myötä- ja vastatuulet siitä huolimatta, meneekö pallo joskus maaliin vai ei.


Kuva: Elias Mustonen

Oulun Energia on ollut AC Oulun yhteistyökumppani koko seuran olemassa olon ajan ja sen Pohjoista voimaa -tunnus on jokaiselle pohjoissuomalaiselle urheiluihmiselle tuttu. Mutta mitä Pohjoista voimaa oikein tarkoittaa? Vastauksia on tietysti monia, mutta AC Oululle Pohjoista voimaa on Vastuullisuutta, Luotettavuutta, Menestystä, Avoimuutta ja Ylpeyttä – siinäpä muuten kiteytettynä seuramme arvot, joita haluamme vaalia nyt ja tulevaisuudessa.

Näin erityisenä aikana on syytä muistuttaa kaikkia: meissä kaikissa on Pohjoista voimaa!

Juho Meriläinen
Toimitusjohtaja
AC Oulu

Nuori ihminen katsoo ulos auton ikkunasta.

Vastuullisuus Oulun Energia -konsernissa

Haluamme toimia suunnannäyttäjänä vastuullisuuden kaikilla kolmella ulottuvuudella; suhteessa ihmisiin, talouteen ja ympäristöön.

Lue lisää vastuullisuudesta