Oulun Energian logo

Qstock kansa juhlii.
Qstock festarikansa juhlii.

Qstock 2024 -lippuarvonnan säännöt

Qstock 2024 -festarilippujen arvonnan säännöt

1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Oulun Energia Oy (jäljempänä myös ”Järjestäjä”).

2. Osallistuminen ja osallistumiskelpoisuus 

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat täyttäneet arvontalomakkeen to 30.5.2024 klo 23:59 mennessä. Arvontaan osallistuminen edellyttää arvonnan sääntöjen hyväksymistä.

Arvontaan voi osallistua vain kerran. Arvontaan ei voi osallistua Oulun Energia Oy:n ja sen tytäryhtiöiden henkilöstö sekä arvonnan järjestelyjen kanssa tekemisessä olleet muiden yhtiöiden työntekijät.

3. Palkinto 

Arvonta suoritetaan perjantaina 31.5.2024 niiden henkilöiden kesken, jotka ovat osallistuneet arvontaan torstaina 30.5.2024 klo 23.59 mennessä. Arvomme yhteensä kolme (3) voittajaa. Arvonnan palkinto on kaksi kahden päivän tavallista (Ei VIP-lippu) Qstock -lippua (arvo 298 €). Ohjeet palkinnon lunastamiseen toimitetaan voittajalle sähköisesti tai puhelimitse. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi.

Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti, tekstiviestillä, soittamalla tai sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden päivän kuluessa voiton ilmoittamisesta, Järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus käyttää arvonnan voittajan nimeä, kotipaikkatietoa, mahdollisia kuvia ja kommentteja eri medioissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Jos voittoilmoitus tai palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lain vastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

4. Järjestäjän vastuu 

Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainitusta palkinnosta. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvonnan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. 

Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän arvontaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. 

Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

5. Muutosoikeus

Arvonnan Järjestäjällä on oikeus muuttaa arvonnan sääntöjä ilman eri ilmoitusta, mikäli Järjestäjä katsoo sen aiheelliseksi. 

Oulun Energian tietosuojaselosteet

Tutustu Oulun Energian tietosuojaselosteisiin.