Oulun Energian logo

Isoisä ja lapsenlapsi ovat metsässä. Tyttö pitelee ja esittelee isoisälleen käpyä.
Isoisä ja lapsenlapsi ovat metsässä. Tyttö pitelee ja esittelee isoisälleen käpyä, jonka hän on löytänyt.

Rohkeasti kohti uutta

Lähdemme rohkeasti kohti uutta ja kasvamme strategiamme mukaisesti energia- ja kiertotalousyhtiöksi.

Vankka perustamme on energiantuotannossa sekä lämmön- ja sähkönsiirrossa, mutta rakennamme kiertotaloudesta uutta tukijalkaamme. Tavoitteenamme on olla Pohjois-Suomen johtava kiertotaloustoimija.

Olemme lähellä asiakasta ja vaalimme hyviä asiakassuhteitamme ja kumppanuuksiamme. Asiakkaamme luottavat vastuulliseen toimintaamme ja arvostavat panostamme paikallisena hyvinvoinnin rakentajana. Vahvistamme nykyistä toimintaamme digitalisaatiolla ja kehitämme yhdessä entistäkin parempia toimintatapoja.

Olemme vastuullinen suunnannäyttäjä ja kannamme vastuuta ihmisistä ja ympäristöstämme. Etenemme yhdessä kohti hiilineutraalia energiantuotantoa vuonna 2030. Meille on tärkeää, että tulevat sukupolvet voivat olla ylpeitä työmme tuloksista.

Strategiset päämäärämme tavoitamme motivoituneen henkilöstömme ja nykyaikaisen yrityskulttuurin avulla. Panostamme hyvää johtamiseen ja innostavaan ilmapiiriin. Meillä voi hyvin työ ja sen tekijä, työ on merkityksellistä ja tavoitteet selkeät. Meillä saa luoda rohkeasti uutta ja menestyä.

Nuori tyttö esittelee isoisälleen löytämäänsä pientä käpyä metsässä.

Arvomme Yhdessä, vastuullisesti ja innolla

Yhdessä – Uskomme yhdessä tekemiseen.

Vastuullisesti – Meillä on tahto ja vastuu muuttaa maailmaa.

Innolla – Rohkeus uudistua ja kehittyä on voimavaramme.

Oulun Energia - Pohjoista voimaa

Pohjoista voimaa on asenne, jonka tinkimättömyydellä pidämme Oulun alueen voimissaan ja huomenna muutamme koko maailmaa.