Oulun Energian logo

Oulun Energian mobiilisovellus auki puhelimessa.
Oulun Energian mobiilisovellus auki puhelimessa. Ihminen pitää puhelinta kädessä.

Oulun Energia -mobiilisovellus

Oman energiankulutuksen seuraaminen, Oulun Energian uutisvirta sekä pörssisähkön hinnan tarkastelu – muun muassa nämä ominaisuudet löytyvät Oulun Energian mobiilisovelluksesta. Hyödyllisiä toiminnallisuuksia on tulossa koko ajan lisää, sillä kehitystyötä sovelluksen käytettävyyden eteen tehdään jatkuvasti.

Lataa sovellus puhelimellesi tai tabletillesi!

Mobiilisovellus palvelee Oulun Energian kaukolämpöasiakkaita ja Oulun Energia Sähköverkko Oy:n verkkopalveluasiakkaita.

Sähkönmyyntisopimuksiin liittyvät palvelut löytyvät oman sähkönmyyjäsi online-palvelusta.

Avainsanoja mobiilisovellusta kehitettäessä ovat olleet moderni digitaalinen asiakaskokemus ja käyttäjäystävällisyys. Energiankulutuksen seuranta on tehty sovelluksessa mahdollisimman helpoksi, ja sovellukseen kirjautuessaan käyttäjä pääseekin tarkastelemaan omia energiankulutustietojaan niin sähkön kuin kaukolämmön osalta. Tärkeä uudistus aurinkopaneelien tuotannon ja netotetun kulutuksen seuranta sovelluksesta.

Varttimittauksen lukemat tulivat näkyviin mobiilisovelluksessa lokakuussa 2023. Sovellukseen päivitettiin lisäksi energiankulutuksen arvon laskenta. Tällä hetkellä sovelluksesta löytyvät myös esimerkiksi keskeytyskartat ja -tiedotteet.

Käyttäjäystävällisyys on otettu Oulun Energian mobiilisovelluksen kehityksessä huomioon kokonaisvaltaisesti. Sovellus sai keväällä 2023 päivitetyn modernin ilmeen, ja suorituskykyyn ja tietoturvallisuuteen on panostettu. Myös sovelluksen taustalla oleva teknologia uusittiin kokonaan.

Sovelluksen tietoturvaa tullaan kehittämään jatkossa niin, että sisäänkirjautuminen tapahtuu vahvan tunnistautumisen kautta. Myös käyttäjäkohtainen personointi on otettu sovelluksessa huomioon, ja siihen panostetaan jatkossa.

Asiakkaiden toiveita ja tarpeita kuullaan sovelluksen kehittämisen osalta jatkossakin. Mikäli ajatuksia mobiilisovelluksesta herää, Oulun Energiaan voi olla yhteydessä matalalla kynnyksellä. Se tapahtuu kätevästi vaikkapa suoraan sovelluksen kautta.

Mobiilisovelluksen lataaminen on ilmaista

Hae maksuton sovellus mobiililaitteesi sovelluskaupasta hakusanalla "Oulun Energia" ja lataa se puhelimeesi.

Lataa sovellus App Storesta

Lataa sovellus Google Play -palvelusta