Postin lakko viivästyttää kirjeiden ja laskujen jakelua

20.11.2015 - 14:17

Postialan työntekijäjärjestö PAU on ilmoittanut lakoista, joista ensimmäinen alkoi eilen torstaina 19.11. kello 16. Lakot hidastavat merkittävästi laskujen ja kirjeiden jakelua vastaanottajille pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla sekä välillisesti koko maassa.

Alkaneen lakon vuoksi lähettämiemme paperisten sähkö- ja kaukolämpölaskujen, sopimusten vahvistusilmoitusten, vakuuksien, maksusopimusten ja maksukehotusten jakelu viivästyy useammalla päivällä ainakin Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla, välillisesti koko maassa.

Avoimet laskut voi tarkistaa Energiatililtä

Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan poikkeustilanteen laskujen maksamisessa. Asiakkaat voivat tarkistaa ja tulostaa avoimet sähkö- ja kaukolämpölaskunsa maksamista varten kirjautumalla Energiatilille osoitteessa www.energiatili.fi. Jos asiakkaalle ei ole tunnuksia Energiatilille, tarvittavat tiedot löytyvät lähettämältämme vanhalta sähkö- tai kaukolämpölaskulta. 

Helpoin tapa laskujen maksamiseen on kuitenkin siirtyminen e-laskuun. E-lasku on pankkien kehittämä sähköinen lasku, jonka saa suoraan verkkopankkiin. Kaikki laskun maksamiseen tarvitsemasi tiedot ovat valmiina sähköisellä laskulla. Ohjeet e-laskun käyttöönottoon: www.oulunenergia.fi/asiointi/ota-yhteytta/laskutus

Tämän hetkisen tiedon mukaan työnseisaukset jatkuvat 25.11. saakka. Seuraamme tilannetta ja päivitämme toimintatapojamme työtaistelun vaikutusten ja mahdollisen pitkittymisen mukaisesti.