Oulun Energia toimittaa lämmön, laskuttajana toimii Oomi Palvelut Oy

16.06.2020 - 09:03

Oulun Energia on 100-prosenttisesti suomalainen energia-alan edelläkävijä. Tarjoamme energiapalveluja ja puhtaampaa energiaa sujuvamman arjen tueksi kodeille, yrityksille ja yhteiskunnalle. Lämpöpalvelumme takaavat sinulle edullista ja varmaa lähilämpöä niin kotiin kuin yritykseenkin.

Laskutuksen hoitaa Oomi Palvelut Oy

Kaukolämmön laskuttajana on toiminut huhtikuusta lähtien Oomi Palvelut Oy, joka näkyy laskulla maksun vastaanottajana. Laskuttajan muutos johtuu 1.4. voimaantulleesta liiketoimintasiirrosta, jossa aiemmin laskuttajana toiminut Oulun Sähkönmyynti Oy jatkoi toimintaansa Oomi Oy:nä. Uudesta nimestä huolimatta saamasi lasku on aivan oikea.

Laskuttajan muutoksella ei ole vaikutusta palveluihimme eikä se edellytä asiakkailtamme toimenpiteitä. Oulun Energian voimantuotannon ja lämpöpalvelujen toiminnat jatkuvat entisellään: luomme rohkeasti uusia innovaatioita muun muassa energiantuotantoon ja kiertotalouteen. Tavoitteenamme on oman energiatuotantomme hiilineutraalisuus jo 2030-luvun kuluessa.

Tavoitat asiakaspalvelun ja neuvonnan edelleen tutuista numeroista

Pohjoista voimaa -asiakaspalvelu auttaa sinua kaikissa sähköä ja lämpöä ja niiden laskutusta koskevissa kysymyksissä. Tavoitat asiakaspalvelumme puhelimitse ma-to klo 8-18, pe klo 9-16: 08 5584 3100 (mpm/pvm) tai sähköpostitse osm@pohjoistavoimaa.fi.

Kaukolämpöliittymien tekninen neuvonta palvelee sinua puhelimitse numerossa 08 5584 3100 ja sähköpostitse osoitteessa kl-tekninenneuvonta@oulunenergia.fi.


Kaikki uutiset