Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy palvelee sähkönsiirron asiakkaita Oulun alueella

29.05.2020 - 12:02

Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy vastaa sähkön siirrosta Oulun alueella omaa jakeluverkkoa pitkin yli 100 000 asiakkaalle turvallisesti ja varmasti vuoden jokaisena päivänä. Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy on osa Oulun Energia -konsernia.

Laskutuksen hoitaa Oomi Palvelut Oy

Oulun Energia Siirto ja Jakelu ostaa laskutuksen palveluna ja laskuttajana on toiminut huhtikuusta lähtien Oomi Palvelut Oy, joka näkyy laskulla maksun vastaanottajana. Laskuttajan muutos johtuu 1.4. voimaantulleesta liiketoimintasiirrosta, jossa aiemmin laskuttajana toiminut Oulun Sähkönmyynti Oy jatkoi toimintaansa Oomi Oy:nä. Uudesta nimestä huolimatta saamasi lasku on aivan oikea.

Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n toiminnat jatkuvat entisellään eikä laskuttajan muutoksella ole vaikutusta palveluihimme tai sähkön siirtohintoihin.

Asiakaspalvelu ja vikapäivystys palvelevat edelleen asiakkaitamme tutuissa numeroissa

Pohjoista voimaa asiakaspalvelu ma-to klo 8-18, pe klo 9-16: 08 5584 3100 (mpm/pvm), osm@pohjoistavoimaa.fi

Sähkönjakelun vikapäivystys 24h: 08 5584 3222

Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n palvelut kattavat niin verkonhallinnan, sähkön siirron, sähköliittymät, sähkön mittauksen, mittaustiedon välittämisen sähkönmyyjille kuin teknisen neuvonnan asiakkaillemme. Tekninen neuvonta auttaa kaikissa sähköliittymien rakentamiseen ja asennuksiin liittyvissä kysymyksissä:

p. 040 712 8606   tai tekninenneuvonta@oulunenergia.fi

Yhteystiedot sähköverkon palveluissa löytyvät myös verkkosivuiltamme.


Kaikki uutiset