Avoinna kaksi toimitusjohtajan tehtävää

21.08.2019 - 17:34

Lahti Energia Oy, Oulun Sähkönmyynti Oy, Oulun Seudun Sähkö, Pori Energia Oy ja Vantaan Energia Oy ovat yhdistämässä sähkönmyynti- ja asiakaspalveluliiketoimintojansa kahdeksi yritykseksi, joista toinen keskittyy sähkönmyyntiin ja toinen on palveluyhtiö.

Asiakaspalveluun ja laskutukseen keskittyvästä PALVELUYHTIÖSTÄ muodostuu heti alkuvaiheessa yksi Suomen suurimmista energia- ja infrastruktuuritoimialan palveluntarjoajista, joka tarjoaa asiakaspalveluja myös muille toimijoille ja toimialoille. Järjestelyllä tavoitellaan asiakaspalvelumarkkinoilla ylivertaista asiakaskokemusta sekä kilpailukykyistä hintatasoa.
TOIMITUSJOHTAJA Tule kehittämään perustettavan palveluyhtiön liiketoimintaa. Yhtiön kotipaikka on Oulu

SÄHKÖNMYYNTIYHTIÖSTÄ tulee asiakasmäärältään Suomen kolmanneksi suurin yli 400 000 asiakkaallaan. Sen tavoitteena on kasvaa Suomen suurimmaksi toimijaksi kasvattamalla omistajapohjaa ja hankkimalla uusia asiakkaita.
TOIMITUSJOHTAJA Tule käynnistämään tulevaisuuden parasta sähkönmyyntiyhtiötä. Vastaat perustettavan sähkönmyyntiyhtiön liiketoiminnasta ja kehittämisestä. Yhtiön kotipaikka on Vantaalla.

Hakuaika 4.9. saakka. Ilmoitukset löytyvät osoitteesta http://www.mercuriurval.fi

 


Kaikki uutiset