Oulun Energian logo

Pirjo Kivari on Oulun Energian talous- ja rahoitusjohtaja.

Pirjo Kivari aloitti Oulun Energian uutena talous- ja rahoitusjohtajana

21.09.2023 / Päivitetty viimeksi 16.10.2023 15.03

Pirjo Kivari aloitti syyskuun alussa Oulun Energian uutena talous- ja rahoitusjohtajana ja konsernin johtoryhmän jäsenenä. Hän vastaa konsernin talouden ja rahoituksen johtamisesta ja kehittämisestä. Oulun Energialle hän siirtyi Kaleva Media -konsernin talous- ja henkilöstöjohtajan tehtävästä.

Talous- ja rahoitusjohtajalla on yhtiössämme keskeinen rooli investoidessamme tulevaisuudessa vahvasti uusiutuviin energiaratkaisuihin ja tavoitellessamme hiilineutraaliutta vuonna 2030. Kivaria kiehtookin erityisesti mahdollisuus olla edistämässä vihreää siirtymää, energiamurrosta ja vastuullisuutta:

”Kun mahdollisuus Oulun Energian talous- ja rahoitusjohtajan paikasta tuli eteen, syntyi mielenkiinto olla mukana rakentamassa hiilineutraalia tulevaisuutta yhdessä Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä”.

Kivari on kotoisin Oulusta ja valmistunut kauppatieteiden maisteriksi Oulun yliopistosta. Hänellä on myös KHT- ja HHJ-tutkinnot. Aikaisempaa työkokemusta hänellä on Kaleva Median lisäksi NetHawk Oyj:n ja Oulun yliopiston talousjohtajana sekä tilintarkastajan tehtävistä EY:llä ja KPMG:llä.