Oulun Energian logo

Kännykän näytöstä kuva ja puhelimessa on auki Kivra sovellus.

Vastaanota seuraava laskusi paperin sijaan digipostipalvelu Kivraan

13.09.2023 / Päivitetty viimeksi 27.09.2023 13.23

Otamme käyttöön laskujen uudeksi toimituskanavaksi ilmaisen ja helppokäyttöisen digipostipalvelun Kivran. Oulun Energian ja Oulun Energia Sähköverkko Oy:n henkilöasiakkailla on mahdollisuus vastaanottaa laskut viiveettä digipostipalvelu Kivran kautta 1.10.2023 alkaen. Palvelun avulla voit jatkossa vastaanottaa, maksaa ja arkistoida kaukolämpö- ja verkkopalvelulaskut.

Huomioithan, että jos olet rekisteröitynyt Kivraan jo aiemmin, lähetämme Kivraan automaattisesti 1.10. alkaen ne kaukolämpö- ja verkkopalvelulaskut, jotka olet aiemmin saanut meiltä postitse. Myös kaikki Oulun Energia Sähköverkko Oy:n sopimusvahvistukset lähetetään jatkossa Kivraan, mikäli palvelu on asiakkaan käytössä sopimusta tehdessä.

Digipostipalvelu Kivraan sähköiset laskut saapuvat oikein ja viiveettä perille, jolloin niille jää enemmän maksuaikaa. Palvelun voi myös jakaa toisen Kivraa käyttävän henkilön kanssa, jolloin saapuneita laskuja voi tarkastella ja maksaa kumpi vaan.

Kivra-palvelu lähettää sinulle viestin uuden laskun saapuessa ja muistuttaa eräpäivän lähestyessä. Kivran käyttöönotto ja käyttäminen eivät maksa mitään.

Lue täältä, miten otat Kivra-palvelun helposti käyttöösi!