Oulun Energian logo

Ilmakuva aurinkoisesta Oulusta.

Oulun Energian toimitusjohtaja vaihtuu

06.06.2023 / Päivitetty viimeksi 20.06.2023 09.00

Oulun Energian nykyinen toimitusjohtaja Juha Juntunen siirtyy uusiin tehtäviin yhtiön ulkopuolelle elokuussa 2023. Yhtiön hallitus on käynnistänyt prosessin uuden toimitusjohtajan valitsemiseksi.

Juha Juntunen toimi Oulun Energian toimitusjohtajana kolmen ja puolen vuoden ajan. Juntusen aikana yhtiö on uudistanut tuotantorakennetta, investoinut puhtaampaan ja uusiutuvaan energiantuotantoon ja edennyt voimakkaasti hiilineutraalisuuspolulla. Panostaminen asiakaskokemukseen sekä lämmön ja sähkön toimitusvarmuuteen ovat varmistaneet Oulun Energian hyvän suoriutumisen viime vuosien turbulentista toimintaympäristöstä huolimatta.

”Olemme rakentaneet yhtiöstä määrätietoisesti modernia asiakaslähtöistä, vastuullista ja luotettavaa toimijaa. Näihin tekemämme toimet yhdistettynä panostukseemme energiamurroksen edistämiseksi antavat vankan pohjan yhtiön pitkän aikavälin menestykselle. Yhtiö on hyvässä kunnossa ja täynnä kovan luokan ammattilaisia, joten pystyn hyvillä mielin siirtämään kapulan seuraajalleni siirtyessäni työuralla eteenpäin”, Juha Juntunen toteaa.

Oulun Energian hallituksen puheenjohtaja kiittää Juntusta hyvin tehdystä työstä.

”Olen kaikkinensa tyytyväinen siihen, mitä Juhan aikana Oulun Energiassa on saatu aikaan. Yhtiö on uudistanut merkittävästi toimintaansa, saavuttanut strategiset tavoitteensa etuajassa ja vastannut energiamurroksen haasteisiin onnistuneesti. Toivotan Juhalle onnea ja menestystä uran uusiin tuuliin", kertoo hallituksen puheenjohtaja Mika Härkönen.