Oulun Energian logo

AC Oulun pelaajat makaavat Garam Masalan tekonurmella ja lyövät käsiään yhteen lasten kanssa.

Emme kiusaa -liikuntapäivät olivat onnistuneet

16.06.2023 / Päivitetty viimeksi 11.07

Oulun Energia oli toistamiseen mukana AC Oulun ja Oulun Kärppien kanssa järjestämässä Emme kiusaa -liikuntapäiviä 200 peruskoululaiselle.

Tiistaina 13.6. Raksilan harjoitushalli ja sen ympäristö täyttyivät iloisista lapsista, vauhdista sekä kohtaamisista lasten ja heidän idoleidensa välillä. Liikuntarastien lisäksi lapset pääsivät tutustumaan myös ”siihen pyhimpään” eli Kärppien edustusjoukkueen pukuhuoneeseen. Pukuhuonekierroksella edustusjoukkueen pelaajat kertoivat päivään liittyvistä teemoista, kuten yhdenvertaisuudesta urheilussa ja siitä, kuinka uusi joukkuekaveri otetaan vastaan. Myös Marko Anttilan kypärän sovittaminen nousi suureen suosioon.

karpat-pukukoppikierros-1200x628px.jpg
Pukukoppikierroksella keskusteltiin urheilun yhdenvertaisuudesta sekä päästiin sovittamaan Marko "Mörkö" Anttilan kypärää.

Jalkapallopäivää AC Oulun kanssa vietettiin torstaina 15.6. Heinäpään Garam Masala -jalkapallohallissa. AC Oulun Veikkausliiga tähdet ja tulevaisuuden lupaukset pääsivät kentälle yhdessä pelailemaan ja pitämään hauskaa. Hiki virtasi ja nauru raikasi, kun lapset ottivat toisistaan mittaa viheriöllä. Myös jalkapallopäivänä pysähdyttiin päivän teemojen ympärille.

aco-ryhmakuva-1200x628px.jpgPäivän päätteeksi napattiin yhteiskuva koko joukkueesta.

Emme kiusaa -kampanjan tavoite on ehkäistä kouluilla, työpaikoilla tai muissa yhteisöissä esiintyvää kiusaamista. Lämmin kiitos tapahtumaan osallistujille, Oulun Kärpille sekä AC Oululle.