Oulun Energian logo

Oulun Energian ICT-palvelut siirtyvät Netoxille

22.04.2021 / Päivitetty viimeksi 09.17

Oulun Energia Oy ja Netox Oy ovat allekirjoittaneet liikkeenluovutussopimuksen keskiviikkona 21.4.2021. Sopimuksen myötä Oulun Energia -konsernin tietohallinnon perus- ja asiantuntijapalvelut sekä viisi Oulun Energian työntekijää siirtyvät Netoxille.

Oulun Energialta Netoxille siirtyvät 1.5.2021 alkaen tietosuojasta, IT-arkkitehtuurista, projekteista sekä IT-tuesta vastaavat asiantuntijat sekä heille kuuluvat tehtävät.

Oulun Energia keskittyy uuden strategiansa mukaisesti energiantuotannon, kaukolämmön ja sähkönsiirron kehittämiseen sekä kiertotalouteen uutena liiketoimintana. Digitalisaatiolla on suuri merkitys liiketoimintojen kehittämisessä. ”Netox tarjoaa meille entistä paremmin resursoidut IT-peruspalvelut sekä asiantuntijaosaamista digitalisaation kehittämiseen. Netoxille siirtyvät asiantuntijamme pääsevät osaksi isompaa IT-alan yhteisöä ja ammatillista tukea”, kertoo Oulun Energia -konsernin toimitusjohtaja Juha Juntunen.

Toteutettu liiketoimintasiirto on osa Netoxin kasvustrategiaa ja se vahvistaa entisestään yrityksen kykyä toimia monipuolisena IT-palveluiden tarjoajana.

”Oulun Energialta siirtyvät työntekijät tulevat olemaan erinomainen vahvistus nykyiselle osaamisellemme. Koko Netoxin porukka on valmis tukemaan siirtyviä asiantuntijoita muutoksessa. Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä mukavassa ja tiiviissä työyhteisössä tietoturvallisten IT-palveluiden parissa”, kertoo Netoxin toimitusjohtaja Mikko Luhtaniemi.

Oulun Energian ja Netoxin sopimus astuu voimaan heti ja liiketoimintasiirron osalta 1.5.2021.

----

Netox Oy on Oulussa vuonna 2004 perustettu IT-palveluiden kokonaistuottaja, joka yhdistää IT-tukipalvelut, -tuotteet ja -erityisasiantuntijat erikoistuen kyberturvallisuuden ratkaisuihin. Yhtiössä työskentelee 87 työntekijää ja sen toimipisteet sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä. www.netox.fi