Oulun Energian logo

Oulun Energia tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn uimahalleihin Kaukon päivänä 3.3.

24.02.2022 / Päivitetty viimeksi 09.00

Oulun Energia tarjoaa torstaina 3.3.2022 ilmaisen vesiliikuntapäivän Raksilan, Raatin ja Vesi-Jatulin uimahalleissa. Kaukon päivä on noussut kaukolämpöyhtiöiden yhteiseksi nimikkopäiväksi, jolloin järjestetään monenlaisia tempauksia ilahduttamaan kaupunkilaisia. Tänä vuonna tapahtuma toteutetaan Oulussa kolmatta kertaa. Oulun Energia haluaa tapahtuman avulla tukea alueellista hyvinvointia sekä nostaa esiin paikallista ja vastuullista energiaosaamista.

”Oulun Energia on oululaisten oma energiayhtiö, jonka selkärankana toimii kaukolämpö. Oulun Energian vastuullisuustyötä tehdään ympäristön ja alueellisen elinvoiman lisäksi paikallisten ihmisten hyvinvoinnin edistämisessä, jota myös uintipäivä edustaa. Vesiliikuntapäivänä haluamme liikuttaa oululaisia, tuottaa iloa sekä mahdollistaa kaikille halukkaille pääsyn uimahalleihin”, kertoo Oulun Energian markkinointipäällikkö Linda Webster.

Tapahtumapäivänä uimahalleissa on lisäksi Oulun Energian pisteitä, joista uimarit voivat hakea Kaukon päivän teemalla toteutettuja avainkortteja.

Vastuullisuustyötä tehdään energiatuotannon suhteen kunnianhimoisesti, ja Oulun Energian päämäärä on täyden hiilineutraaliuden saavuttaminen vuoteen 2035 mennessä.

”Kaukolämmön tuotannossa hyödynnetään tulevaisuudessa entistä enemmän muun muassa kaukolämpöverkon varrella sijaitsevista kohteista syntyvää hukka- ja ylijäämälämpöä, jonka avulla kaukolämmön hiilijalanjälkeä pienennetään entisestään. Asiakkaamme voivat jo nyt valita täysin hiilineutraalin kaukolämmön asuntonsa lämmitysmuodoksi”, kuvailee Oulun Energia lämpöpalveluiden myyntipäällikkö Maunu Laikari.

Uimahallit tapahtuman käyttöön tarjoaa Oulun kaupungin liikuntapalvelut.

”On ilahduttavaa, että Oulun Energia haluaa tukea kampanjapäivän kautta kuntalaisten liikuntaa tarjoamalla maksuttoman uintimahdollisuuden. Kampanjapäivä järjestetään nyt kolmatta kertaa ja asiakkaat ovat olleet tästä positiivisesti yllättyneitä”, toteaa Oulun kaupungin liikuntajohtaja Niina Epäilys.

Uintipäivä toteutetaan Oulun kaupungin hygienia- ja turvallisuusohjeita noudattaen. Huomioithan turvavälit sekä kasvomaskisuosituksen. Tervetuloa uimaan vain terveenä!

 

Uinnit Kaukon päivänä 3.3. seuraavissa uimahalleissa:

Raatin uimahalli, Raatintie 2, Oulu, klo 6.15–21.45

Raksilan uimahalli, Pikkukankaantie 3, Oulu, klo 7.00–22.00

Vesi-Jatulin uimahalli, Jokelantie 20, Haukipudas, klo 6.15–21.00