Oulun Energian logo

Oulun Energia Sähköverkko solmi sähköurakointisopimuksen Elveran kanssa

Oulun Energia Sähköverkko solmi sähköurakointisopimuksen Elveran kanssa

02.11.2023 / Päivitetty viimeksi 06.11.2023 10.26

Oulun Energia Sähköverkko Oy ja Elvera Oy ovat solmineet kolmivuotisen sähköurakointisopimuksen, joka kattaa sähköverkon rakennus-, kunnossapito-, mittarointi-, vianhoito-, ja varallaolotöitä. Sopimus alkaa 1.1.2024 ja sisältää myös kahden vuoden optiokauden.

Oulun Energia Sähköverkko vastaa sähkön siirrosta ja jakelusta yli 115 000 asiakkaalleen jakeluverkkonsa alueella. Luotettavan sähkönjakelun varmistamiseksi nykyistä yli 4000 kilometrin pituista sähköverkkoa huolletaan ja peruskorjataan suunnitelmallisesti ja myös uutta rakennetaan tarpeen mukaan. Uusi yhteistyö Elveran kanssa takaa riittävät resurssit ja vahvan osaamisen sähköurakoinnin tekemiseen. 

”Odotamme innolla uuden yhteistyökumppanuuden alkua Elveran kanssa. Sopimus on meille hyvin merkittävä sähköverkon rakentamisen, kehittämisen ja toimintavarmuuden ylläpidon kannalta. Yhteistyömme tulee näkymään Oulun Energia Sähköverkon asiakkaille myös esimerkiksi sähköliittymätöissä ja mittaroinneissa sekä vikatilanteiden hoitamisessa”, toteaa Oulun Energia Sähköverkko Oy:n toimitusjohtaja Anna Pasma.

Mikkelistä kotoisin oleva Elvera lukeutuu Suomen suurimpien verkosto- ja infrapalvelualan toimijoihin joukkoon. Elvera Oy:n mukaan yhtiö tulee avaamaan uuden toimipisteen Ouluun vuodenvaihteessa.

”Olemme innoissamme mahdollisuudesta tehdä pitkäjänteistä yhteistyötä Oulun Energia Sähköverkon kanssa ja laajentaa toimintaamme Pohjois-Suomeen”, toteaa Elveran sähköliiketoimintajohtaja Jari Uutinen.

 

 

Oulun Energia Sähköverkko vastaa sähkön siirrosta ja jakelusta yli 115 000 asiakkaalleen oman jakeluverkkonsa alueella Oulun kantakaupungissa, Kiimingissä, Yli-Iissä ja Iin Jakkukylässä. Tarjoamme sähköverkkopalvelut kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille sekä pysyviin että tilapäisiin tarpeisiin. Luotettavan sähkönjakelun varmistamiseksi huollamme ja peruskorjaamme verkkoa suunnitelmallisesti, rakennamme uutta ja valvomme sähkönjakelun häiriöttömyyttä ympäri vuorokauden. Oulun Energia Sähköverkko Oy on osa Oulun Energia -konsernia, joka on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Konsernimme palveluksessa on noin 250 energia-alan ammattilaista.

Elvera Oy on Suomen suurimpia verkosto- ja infrapalvelualan toimijoita. Tehtävämme on yhdistää yhteiskunnan elintärkeitä toimintoja ja varmistaa toiminnan jatkuvuus myös häiriötilanteiden aikana – aina verkoston alkulähteiltä loppukäyttäjälle asti. Erotumme muista infrapalveluja tuottavista yhtiöistä ainutlaatuisen monipuolisen palvelutarjontamme, joustavien resurssiemme ja erinomaisen paikallisosaamisemme sekä vastuullisen ja reilun henkilöstökulttuurimme ansiosta. Konsernissamme työskentelee lähes 500 ammattilaista ja liikevaihtomme on yli 80 M€. Yrityksemme löydät osoitteesta www.elvera.fi.