Oulun Energian logo

Haemme hankintapäällikköä – jätä hakemuksesi viimeistään 5.9.2021 mennessä!

10.08.2021 / Päivitetty viimeksi 11.08.2021 08.20

Onko sinussa Pohjoista voimaa? Tule mukaan Suomen energisimpään työpaikkaan, jossa saat luoda rohkeasti uutta ja menestyä! Haemme kokenutta hankintapäällikköä johtamaan ja kehittämään Oulun Energia -konsernin hankintaa.

Oulun Energia -konsernin hankintapäällikkönä kehität ja tehostat hankintaa kokonaisvaltaisesti. Tehtävässäsi tuet liiketoimintoja kustannustietoisissa hankinnoissa ja vahvistat koko konsernin hankintaosaamista. Samalla kehität Oulun Energian arvojen ja strategisten tavoitteiden mukaista vastuullista toimitusketjua. Vastaat hankintatoimen tavoitteiden ja mittareiden määrittämisestä sekä vuosittaisten toimintasuunnitelmien laatimisesta ja seurannasta.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa alan tutkintoa sekä vahvaa ja monipuolista kokemusta osto- ja hankintatoimen kehittämisestä. Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta sopimusneuvotteluista, sopimusoikeudesta sekä kustannustehokkaiden hankintojen ja digitaalisuuden kehittämisestä. Hyvillä yhteistyö- ja vaikuttamistaidoilla viet kehittämishankkeet nopeasti osaksi liiketoimintojen toimintaa. Raportoit konsernin hankinnoista ja vastuullisuudesta vastaavalle johtajalle. 

Tule tekemään merkityksellistä työtä ympäristössä, jossa hankinnoilla on keskeinen rooli ja jonka toiminnan kehittämisessä on paljon mahdollisuuksia.

Meillä pääset nauttimaan kattavista henkilöstöeduista ja työskentelemään joustavasti myös etänä. Henkilöstötyytyväisyytemme on erinomaisella tasolla ja olemme saaneet Suomen innostavimmat työpaikat -tunnustuksen.

Jos tunnet, että sinussa on Pohjoista voimaa, täytä hakulomake palkkatoiveineen 5.9.2021 mennessä osoitteessa mps.uratori.fi. Liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si.

Lisätietoja antavat MPS-konsultti Minna Moilanen, puh. 0408496215 ja johtaja Katja Virkkunen, Oulun Energia, puh. 0407680107 maanantaina 16.8. klo 9–11 ja perjantaina 20.8. klo 13–15.