Oulun Energian logo

Oulun Energia Sähköverkko Oy:n sähköverkkoa

Tietoa Fi-Nergy Voima Oy:n, Fi-nergy Voima OÜ:n ja 365 Hankinta Oy:n Oulun alueen asiakkaille

15.06.2021 / Päivitetty viimeksi 09.33

Tämä uutinen sisältää tärkeää tietoa Oulun Energia Sähköverkko Oy:n asiakkaille, joilla on sähkönmyyntisopimus Fi-Nergy Voima Oy:n, Fi-nergy Voima OÜ:n ja 365 Hankinta Oy:n kanssa. Energiavirasto on tiedottanut, että Fi-Nergy Voima Oy:n, Fi-nergy Voima OÜ:n ja 365 Hankinta Oy:n toiminta loppuu ja yhtiöiden asiakkaiden sähkönmyyntisopimukset päättyvät.

Sähkön toimitus jatkuu määräajan

Verkonhaltijan tulee ilmoittaa myyjästä johtuvasta sähkönjakelun keskeytyksestä asiakkaalle kolme viikkoa ennen keskeytystä. Olemme Oulun Energia Sähköverkko Oy:stä suoraan yhteydessä niihin asiakkaisiin, joita tilanne koskee. Asiakkaidemme ei siis tarvitse huolehtia, että sähköt katkeaisivat yllättäen sähkösopimuksen päättyessä. Jatkamme sähkön toimitusta asiakkaillemme normaalisti määräajan.

Kehotamme kaikkia kyseisten yhtiöiden asiakkaita kuitenkin etsimään uuden sähkönmyyjän ja solmimaan uuden sähkösopimuksen mahdollisimman pian. Tietoa eri sähkönmyyjien sähkötarjouksista on saatavilla muun muassa Energiaviraston ylläpitämästä palvelusta osoitteesta www.sahkonhinta.fi.

Lue myös: Energiaviraston ohjeita Fi-Nergy Voiman ja 365 Hankinnan asiakkaille