Oulun Energian logo

Kesällä kuvattu edestäpäin Kalevan talo.

Oulun Energia Oy siirtyy uusiin toimitiloihin: ostaa Karjasillalla olevan Kaleva Oy:n kiinteistön

30.01.2024 / Päivitetty viimeksi 08.02.2024 10.28

Oulun Energian työntekijät pääsevät uusiin pysyviin ja nykyaikaisiin toimitiloihin kahden väistötiloissa vietetyn vuoden jälkeen.

Oulun Energian strategisena tavoitteena on rakentaa Suomen energisin työpaikka. Yhtiölle on tärkeää, että uudet toimitilat tukevat tuota tavoitetta ja mahdollistavat henkilöstölle hyvällä sijainnilla olevat, aktiivisia kohtaamisia tukevat sekä erilaista työtä huomioivat toimitilat. Oulun Energian työntekijät ovat työskennelleet väistötiloissa siitä lähtien, kun Oulun Kaupungin omistama kiinteistö Kasarmintiellä purettiin vuonna 2022. Yhtiö on hakenut uusia sopivia toimitiloja siitä lähtien.

”Olen erittäin tyytyväinen, että pääsemme vihdoin tekemään töitä yhdessä uudenlaisella tavalla sekä katsomaan tulevaisuuteen. Uudet toimitilat mahdollistavat meille paremmin yhteisöllisyyttä ja tiedonkulkua, jota energiamurroksen keskelläkin tarvitaan. Lisäksi tilat sijaitsevat keskeisellä ja kehittyvällä asemaseudulla, johon on helppo tulla”, toteaa Arto Sutinen, Oulun Energian toimitusjohtaja.

”Media-ala on murroksessa ja kehittyy nopealla syklillä. Samaan aikaan työn tekemisen malli muuttuu entistä enemmän hybridityöksi. Haluamme kehittää toimintaamme toimitilariippumattomasti ja siitä syystä aika myynnille oli sopiva. On hienoa, että kiinteistö pysyy oululaisissa käsissä”, sanoo Juha Laakkonen Kaleva Median toimitusjohtaja.

Kaleva Media siirtyy Oulun keskustaan kesällä 2024. ”Mediayhtiöllä on hyvä olla keskellä ihmisiä, kaupungin sykkeessä”, lisää Juha Laakkonen.

Kiinteistön myyntihintaa ei kerrota julkisuuteen.