Keskeytyskartta

Keskeytyskartalta näet helposti ja nopeasti sähköverkon keskeytystilanteen Oulun Energia Sähköverkko Oy:n jakeluverkkoalueella sekä kaukolämmön keskeytystilanteen ja työalueet Oulun Energia Oy:n vastuualueilla.

Kartan osoitehaulla voit tarkistaa, onko alueellasi juuri nyt vaikuttavia vikoja tai tulossa olevia suunniteltuja huoltoja. Vikakeskeytysten aikana palveluun päivitetään vian syy ja arvioitu päättymisaika. Lue myös huolto- ja keskeytystiedotteet. Muistathan, että voit tilata maksuttoman keskeytysviestipalvelun kirjautumalla Energiatilille. 

Valtakunnalliselta sähkökatkokartalta saat tietoa sähkökatkoista verkkoyhtiöittäin ja kunnittain. 

Kartta näyttää sähkön ja kaukolämmön jakelun keskeytykset Oulun Energia Sähköverkko Oy:n sekä Oulun Energia Oy:n vastuualueilla. 

Näin käytät keskeytyskarttaa:

Avaa keskeytyskartta uuteen ikkunaan tästä

Keskeytyskartta

Naapurikuntien sähkökatkot 

Naapuriverkkoyhtiöiden sähkönjakelukatkoksista löydät tietoa verkkoyhtiöiden omilta sivuilta tai valtakunnallisesta Sähkökatkokartta.fi -palvelusta.  

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy ajan tasalla sähkön siirtoon ja jakeluun liittyvistä aiheista! Lähetämme uutiskirjeen suoraan sähköpostiisi noin neljä kertaa vuodessa.


Jos haluat peruuttaa suostumuksesi sähköpostiuutiskirjeisiin ja kohdennettuun verkkomarkkinointiin, voit tehdä sen uutiskirjeen lopusta löytyvästä peruutuslinkistä.