Oulun Energian logo

Sidosryhmäpalaute

Palautteen avulla saamme tietoa siitä, miten kestävän kehityksen mukainen toimintamme näkyy sidosryhmillemme ja mitä asioita toiminnassamme pidetään tärkeinä. Toivomme, että saamme tietoa myös toimintaamme liittyvistä kehityskohteista. Analysoimme palautteen ja käytämme sitä kestävän kehityksen mukaisen toimintamme eteenpäin viemiseen.

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

2. Olen Oulun Energian asiakas
3. Kun vertaat Oulun Energiaa muihin yhtiöihin, miten väite "ympäristöstä huolehtiva" kuvaa toimintaamme? (5 = erittäin hyvin, 1 = ei ollenkaan)
4. Kun vertaat Oulun Energiaa muihin yhtiöihin, miten väite "asiakaskeskeinen" kuvaa toimintaamme? (5 = erittäin hyvin, 1 = ei ollenkaan))
5. Kun vertaat Oulun Energiaa muihin yhtiöihin, miten väite "edelläkävijä/kehittyvä" kuvaa toimintaamme? (5 = erittäin hyvin, 1 = ei ollenkaan))
6. Näkyykö tavoitteemme olla hiilineutraali vuoteen 2035 mennessä mielestäsi toiminnassamme? (5 = erittäin hyvin, 1 = ei ollenkaan)
7. Näkyykö tavoitteemme olla palvelukeskeinen ja asiakaslähtöinen mielestäsi toiminnassamme? (5 = erittäin hyvin, 1 = ei ollenkaan)
8. Vastasiko tilaisuus odotuksiasi? (5 = erittäin hyvin, 1 = ei laisinkaan)