Oulun Energian logo

Kaukolämmön lisäpalvelut

Tarjoamme kaukolämmön lisäpalveluita kaikille asiakkaillemme. Lisäpalvelut auttavat kaukolämmön energiatehokkaassa käytössä koko lämmitysjärjestelmän elinkaaren ajan. Lisäksi tarjoamme saneerauskohteisiin lämmönjakokeskuksia Avaimet käteen -palveluna.

Jos olet jo kaukolämmön asiakas Lämpöturva sekä kuntokatselmus ovat sinulle suunnattuja kaukolämmön lisäpalveluita. Tutustu palveluihin alta!

Lisäpalvelut kaukolämpökohteille

Punatukkainen nainen istuu viltin alla sohvalla ja pitelee valkoista kuppia käsissään.

Lämpöturva

Kun teet kanssamme Lämpöturva-sopimuksen, varmistamme puolestasi kaukolämpölaitteiston energiatehokkaan ja luotettavan toiminnan kaikissa tilanteissa.

Lämpöturva
Oulun Energian LVI-insinööri Sami Karjalainen tekemässä kaukolämmön kuntokatselmusta.

Kuntokatselmus

Onko kiinteistössäsi yli 15 vuotta vanha kaukolämpölaitteisto? Tai oletko ostamassa tai myymässä kiinteistöä, joka lämpiää kaukolämmöllä? Molemmissa tapauksissa on suositeltavaa tehdä laitteistolle kuntokatselmus.

Kuntokatselmus

Lisäpalvelumme saneeraus- ja uudiskohteille

Jos olet rakentamassa uutta tai saneeraamassa vanhaa lämmitysjärjestelmääsi kaukolämpöön, on lämmönjakokeskus Avaimet käteen -periaatteella sinulle oikea palvelu.

Lämmönjakokeskus

Oletko hankkimassa lämmönjakokeskusta uudisrakennukseen, uusimassa vanhaa lämmönjakokeskusta tai vaihtamassa talosi lämmitysmuodon kaukolämpöön? Kaikkein helpoimmin se käy Avaimet käteen -palvelumme avulla.

Lue lisää!

Lämmönjakokeskus

Minna ja Pasi Alajoki istuvat harmaalla sohvalla. Heidän edessään istuu perjeen mustavalkoinen koira.

Tutustu asiakastarinaan

Alajoen perhe saneerasi sähkölämmitteisen omakotitalonsa kaukolämpöön Avaimet käteen -paketin avulla.

Lue lisää
Oulun Energian LVI-insinööri Sami Karjalainen tekemässä kaukolämmön kuntokatselmusta.

Avoin kaukolämpö

Asiakkaat voivat ohjata toiminnasta syntyvät ylijäämälämmöt avoimeen kaukolämpöverkkoomme sekä saada myydystä energiasta tuloja.

Lue lisää!
Henkilö pitelee tablettia, josta nousee animoituja pylväitä.

OE360-palvelu

Energianhallinnan ja vastuullisuusraportoinnin palvelu OE360 auttaa kiinteistöjen energiankulutuksen seurannassa ja optimoinnissa.

Lue lisää!
Mies istuu kannettava tietokone sylissään, taustalla on muuta elektroniikkaa.

Valve - kaukolämpöratkaisu yrityksille

Valve on yrityksille suunnattu älykäs kaukolämpöratkaisu, jonka avulla parannat energiatehokkuutta suurissa taloyhtiöissä ja kiinteistöissä. 

Lue lisää!