Oulun Energian logo

Kaksi rivinen Oulun Energia Sähköverkko logo. Logo on tumman sininen ja sillä on valkoinen tausta.

Nimi muuttui – Oulun Energia Sähköverkko Oy vastaa sähkön siirrosta ja jakelusta

12.04.2021 / Päivitetty viimeksi 10.05.2021 09.17

Oulun Energia -konserniin kuuluva Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy:n nimi on muuttunut. Yhtiö toimii 7.4. alkaen nimellä Oulun Energia Sähköverkko Oy. Nimenmuutos ei aiheuta muutoksia yhtiön tuotteisiin tai palveluihin eikä se edellytä asiakkailta toimenpiteitä.

Uusi nimi kuvaa paremmin yhtiön toimintaa. Oulun Energia Sähköverkko Oy vastaa sähkön siirrosta ja jakelusta yli 111 000 asiakkaalleen oman jakeluverkon alueella Oulussa. Uusi nimi on edellistä lyhyempi ja ytimekkäämpi ja se nostaa keskiöön korkean toimitusvarmuuden kulmakiven: turvallisesti rakennetun ja luotettavasti toimivan sähköverkon. Toimitusvarmuus on 99,99 prosenttia, joka on toimialan huippuluokkaa.

Nimenmuutos ei aiheuta muutoksia yhtiön tuotteisiin tai palveluihin. Asiakaspalvelun ja henkilöstön yhteystiedot, kuten sähköpostiosoitteet ja puhelinnumerot, säilyvät ennallaan. Myös Y-tunnus pysyy samana. Osoite- ja laskutustiedoissa muuttuu ainoastaan yhtiön nimi.

Uusi nimi alkaa näkyä asiakkaille asteittain kevään aikana verkkosivuilla, sopimuksissa, laskuissa ja muissa dokumenteissa. Muutos ei edellytä asiakkailta mitään toimenpiteitä.