Oulun Energian logo

Emme kiusaa –liikuntapäivä Kärppien ja AC Oulun kanssa

Oulun Energia, Kärpät ja AC Oulu järjestävät peruskoululaisille suunnatut kiusaamisen vastaiset liikuntapäivät kesäkuussa. Liikuntapäivien aikana osallistujat pääsevät testaamaan omia taitojaan lajikohtaisilla aktiviteettipisteillä ammattipelaajien opastuksessa sekä tapaamaan idoleitaan.

Jääkiekkopäivä järjestään Raksilan harjoitushallissa ti 13.6. klo 9.30-12.30 ja jalkapallopäivä Garam Masala -hallissa to 15.6. klo 12.00-15.00. Osallistujat valitsevat ilmoittautumisen yhteydessä kumpaan tapahtumaan he osallistuvat. Ilmoittautuminen on auki 12.5.–3.6.2023. Tapahtumaan on vapaa pääsy ilmoittautuneille. Kuhunkin liikuntapäivään mahtuu ensimmäiset 100 osallistujaa, jotka jaetaan tapahtumassa ryhmiin iän mukaan. Tapahtumat ovat täynnä, eikä niihin ole enää mahdollista ilmoittautua.

Päivän teemana on mahdollistaa tasavertaisesti kaikille nuorille jääkiekkoon ja jalkapalloon tutustuminen ammattipelaajien opastuksella kiusaamisvapaassa ympäristössä.

Kolme Oulun Kärppien pelaajaa tuulettavat tehtyä maalia kaukalossa.

Jääkiekkopäivä Kärppien kanssa

Jääkiekkopäivän aikana Kärppien pelaajat ohjaavat osallistujia monipuolisten lajiharjoitteiden pariin jäällä sekä ulkokentällä. Pelaajat jakavat myös nimikirjoituksia, matsilippuja sekä parhaimpia vinkkejä kaukaloon.
Tapahtuma on täynnä, eikä siihen ilmoittautuminen ole enää mahdollista.

Tarvittavat varusteet

AC Oulun joukue ennen pelin alkua Raatin kentällä.

Jalkapallopäivä AC Oulun kanssa

Jalkapallopäivän aikana tapahtumassa pelaillaan ja pidetään hauskaa AC Oulun edustus- ja juniorijoukueen pelaajien johdolla. Pelaajat jakavat myös nimmareita ja matsilippuja.

Tapahtuma on täynnä, eikä siihen ole enää mahdollista ilmoittautua.

Tarvittavat varusteet