Vieraskynä

Vieraskynässä kirjoittavat vierailevat asiantuntijat.

Kirjoittajan blogit

AC Oulu on Pohjoista voimaa

AC Oulu on vuonna 2002 perustettu jalkapallon erikoisseura, jonka tavoitteena ja tarkoituksena on toimia oululaisen huippujalkapallon lippulaivana.

Moni AC Oulua pidempään seurannut tietää ja muistaa, että seura on elänyt läpi värikkään historian. On nousuja, putoamisia, talousvaikeuksia ja muita onnistumisia sekä vastoinkäymisiä – ihan niin kuin elämässä yleensä.


Juho Meriläinen on AC Oulua ensin pelaajana ja myöhemmin toimihenkilönä vuodesta 2005 saakka edustanut oululainen ihiminen.

Yksi asia ei ole kuitenkaan koskaan muuttunut – yhteisön,...

Suo, sähkö ja some – mitä kuuluu kesäharjoittelijoillemme?

Työllistämme joka vuosi usean alan opiskelijoita ja osaajia. Kesän aikana lähes neljäkymmentä kesäharjoittelijaa on päässyt oppimaan uutta sekä näyttämään kyntensä oman alansa kesätöissä Oulun Energialla. Joukosta löytyy niin biologian, ympäristötekniikan, sähköalan kuin kaupallisenkin alan opiskelijoita.

Vaihtelevuutta Turveruukilla

Tiian ja Tuulin kesä on hujahtanut ohi Oulun Energian tytäryhtiön Turveruukki Oy:n palveluksessa. Vastaanotto Turveruukille on ollut lämmin ja perehdytys kattava poikkeuksellisen kevään tuomista haasteista huolimatta. ”Saimme todella...

Energiansäästövinkit kotitalouksille


Energiansäästöviikon kunniaksi kokosimme energiansäästövinkkejä kotitalouksille. Järkevällä energiakäytöllä huolehdit ympäristöstä ja säästät samalla rahaa!

Tekemällä tietoisia ratkaisuja päivittäin kevennät hiilijalanjälkeäsi ja arjen ympäristövaikutuksia. Kuluttajana hyödyt energiatehokkuudesta siis ympäristön, energian ja rahan säästönä. Yksittäiset teot saattavat tuntua pieniltä, mutta niillä on merkitystä. Energiatehokkuus tarkoittaa kaiken turhan energian käytön minimoimista ja käytettävästä energiasta saatavaa mahdollisimman suurta hyötyä....