Oulun Energian logo

OE360

Tuo yrityksesi energianhallinta nykypäivään uuden OE360-palvelun avulla

12.10.2021

Tiedätkö, paljonko kohteesi kuluttavat energiaa? Entä paljonko voisit säästää rahaa ja ympäristöä seuraamalla niiden energiankulutusta ja tekemällä tarvittavia toimenpiteitä? Energianhallinnan ja vastuullisuusraportoinnin palvelu OE360 tuo mittausdatan vaivatta ulottuvillesi ja tarjoaa työkalut energiatehokkuuden jatkuvaan parantamiseen. Peruspalvelu Apurin saat yritysasiakkaanamme käyttöösi maksutta.

Olemme lanseeranneet uuden energianhallinnan palvelun yritysasiakkaidemme arjen helpottamiseksi. Oulun Energian OE360-palvelu vie liiketoimintasi energianhallinnan uusiin ulottuvuuksiin – palvelu on kehitetty ja pilotoitu yhdessä asiakkaidemme kanssa ja heidän tarpeistaan lähtien. OE360 koostaa kätevästi yhteen paikkaan kulutus-, kustannus- ja päästötiedot selkeäksi raportiksi, joka paljastaa mahdolliset energiasyöpöt ja helpottaa tarvittavien energiatehokkuustoimenpiteiden tunnistamista.

Säästöä, ennakoitavuutta ja tehokkuutta energianhallinnalla

OE360 tuo kohteidesi energiankulutuksen näkyväksi, jolloin voit suunnitella tarvittavia toimenpiteitä sekä asettaa erilaisia energiankäytön tavoitteita ja seurata niiden toteutumista. Se myös vapauttaa aikaa toimenpiteiden toteuttamiseen. Palvelun avulla säästät rahaa ja ympäristöä, kun näet syntyneiden päästöjen määrän ja energiakustannukset. OE360 auttaa myös ennakoimaan kuluja ja laatimaan budjetin kulutus- ja kustannustietojen pohjalta.

Kun vastuullisuus on tärkeä osa liiketoimintaasi, palvelu tukee vastuullisuusstrategiaasi ja -arvojasi. Voit valita tarpeisiisi sopivan palvelupaketin, jonka räätälöityjen ominaisuuksien avulla yrityksesi voi saavuttaa energiatehokkuustavoitteet aina perustason kulutusseurannasta ammattimaiseen vastuullisuustyöhön.

Maksuton Apuri: kulutusseuranta perustarpeeseen

OE360 Apuri on yritysasiakkaillemme täysin maksuton. Apuri koostaa toteutuneen energiankulutuksen ja kulutuksen muutokset selkeäksi raportiksi. Energia-asiantuntijamme auttaa sinua palvelun käyttöönotossa.

Apuri sisältää

  • energiaraportoinnin: yhteenvedon, kausiraportin ja ennusteen
  • historiadatan
  • kustannustiedot
  • jatkuvan ja reaaliaikaisen päästöraportoinnin.

Jos Apuri ei kata kaikkia yrityksesi tarpeita, vaan haluat seurata useampia kohteita ja hyödyntää laajempia ominaisuuksia, tutustu myös muihin palvelupaketteihimme.

Palvelupaketit tarpeisiisi

OE360 Mestari on tarkoitettu aktiiviseen energianhallintaan: se sisältää kaikki Apurin ominaisuudet mutta myös monipuoliset työkalut kulutuspoikkeamien hälytysten seurantaan, toimenpiteiden ja kulutuskommenttien hallinnointiin sekä tavoitteiden asettamiseen ja seurantaan.

Mestari tehostaa yrityksesi energianhallintaa muun muassa kattavampien raportointiominaisuuksien avulla, tuomalla näkyviin energiatehokkuustoimenpiteiden todelliset kustannusvaikutukset ja luomalla automaattisen ennusteen kuluvalle vuodelle. Hälytystoiminnon avulla huomaat kulutuspoikkeamat ja korjaat ongelmat nopeasti.

OE360 Päällikkö on ammattimaista vastuullisuustyötä varten luotu palvelukokonaisuus. Se on palvelupaketeista kattavin ja sisältää laajempien energianhallinnan työkalujen lisäksi myös mahdollisuuden liikennepolttoaineiden ja jätteiden raportointiin ja analysointiin. Voit myös asettaa kulutustavoitteita ja seurata niiden toteutumista.

Päällikön budjetointityökalun avulla laadit budjetin toteutuneiden kulutus- ja kustannustietojen pohjalta. Palvelussa voit myös tarkastella erikseen jokaisen seurattavan kohteen energiankulutusta.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja kerromme lisää.

Ota yhteyttä