Oulun Energian logo

Elvera-yrityksen pakettiautossa istii mies ja näyttää peukkua kameralle hymyillen.

Elveran ja Oulun Energia Sähköverkko Oy:n yhteistyön avainasemassa on jatkuva kehittyminen ja avoimuus

15.05.2024

Oulun Energia Sähköverkko Oy ja Elvera Oy solmivat vuoden 2024 alusta kolmivuotisen sopimuksen. Sopimus kattaa sähköverkon rakennus-, kunnossapito-, mittarointi-, vianhoito- ja varallaolotöitä. Elvera tekee myös kaapelinnäyttöjä ja maastosuunnittelua Oulun Energia Sähköverkoille.

Pasi Karppinen, Elveran palvelupäällikkö, kertoo Elveran toiminnan laajentuneen pysyvästi Oulun seudulle kumppanisopimuksen myötä:

”Avasimme vuodenvaihteessa Ouluun toimipisteen. Tällä hetkellä Oulun toimipisteessä työskentelee parikymmentä henkilöä”.

Molemminpuolinen tahtotila on ollut kehittää yhteistyöstä mahdollisimman sujuvaa ja joustavaa.

”Alusta alkaen yhteistyön tavoitteena on ollut, että me pystymme tekemään meille kuuluvat työt mahdollisimman laadukkaasti ja Oulun Energian Sähköverkko Oy pystyy tarjoamaan asiakkailleen mahdollisimman korkeatasoisia sähköverkkopalveluita”, Karppinen summaa.

Oulun Energia Sähköverkko Oy:n käyttöpäällikkö Olli Kujanperä on samaa mieltä Karppisen kanssa yhteistyön sujuvuudesta.

”Meille yhteistyössä ensisijaisen tärkeää on työturvallisuus, laatu ja asiakkaiden palveleminen aikataulussa. Elvera on saanut hyvän lähdön työhönsä, ja he edelleenkin hankkivat uutta osaamista ja vahvistusta tiimiinsä, ” Kujanperä muistuttaa.

Yhteistyön onnistumisessa avainasemassa on avoimuus, säännöllinen yhteydenpito, toiminnan ja prosessien jatkuva kehittäminen.

”Kuukausipalavereita pidetään säännöllisesti ja työmaakohtaisia palavereja pidetään aina tarvittaessa. Muuten yhteydenpito on jatkuvaa puhelimitse, sähköpostilla sekä työnohjausjärjestelmän kautta”, Karppinen kertoo.

Kiinnostaisiko työskentely Elveralla? Rekrytointi on nyt avoinna verkostoasentajille 31.5. asti – Vielä on paikka parille kokeneelle kaverille! Elveran työntekijänä pääset tekemään erilaisia projekteja ja kehittämään yhteistyötä kanssamme. Hae pikaisesti hakulomakkeen kautta:

tyopaikat.elvera.fi