Näytteilleasettajainfo

Olemme koonneet tälle sivulle näytteilleasettajille tärkeää ja hyödyllistä tietoa aikatauluista, kalusteista, majoituksesta ja iltatilaisuudesta.

Valoa-ammattilaisseminaari ja -messut torstaina 23.11. klo 9-17 Oulussa
Tapahtumapaikka: Areena Oulu, Tyrnäväntie 16, 90400 Oulu
Pysäköinti: Areenan edessä on runsaasti ilmaista pysäköintitilaa
Tutustu seminaariohjelmaan

Majoituspalvelut

Olemme varanneet majoituskiintiön Radisson Blu Hotel Oulusta ajalle 22.-24.11.2017. Huonehinta sisältää runsaan buffetaamiaisen, aamu- ja iltasaunan sekä kuntosalin käyttömahdollisuuden. Langaton laajakaista on käytössä veloituksetta niin huoneissa kuin yleisissäkin tiloissa. Varaa majoitus tunnuksella ”VALOA” 8.11.2017 mennessä, puh. 020 1234 730 tai sähköpostitse sales.oulu@radissonblu.com

 • 1 hengen standardi huone 119 €/vrk (sis. alv)
 • 2 hengen standardi huone 139 €/vrk (sis. alv)

Messuosastot ja rakentamisaikataulu

Aloitamme osastojen rakentamisen ja valmistautumisen messupäivään lyhyellä aamubriiffillä ja aamupuurolla torstaina klo 7. Osastojen tulee olla valmiina klo 8:30 mennessä. Purku tilaisuuden jälkeen klo 17-18. Muistathan, että Valoa1- ja Valoa2-messupaketit sisältävät apukäsiä messuosastosi pystyttämiseen ja rakentamiseen! Ilmoitathan tarpeistasi etukäteen tai huikkaa viimeistään paikan päällä henkilöille, joilla yllään turkoosia.

PohjakarttaValoa-seminaarin ja -messujen alustava pohjakartta. Ilmoitamme osastosi sijainnin henkilökohtaisesti sähköpostilla.

Kalustetilaukset

Voit tilata kauttamme messuosastolle kalusteita. Hinnat alv 0 %. Lähetä tilauksesti sähköpostitse mirja-maarit.zerkin@oulunenergia.fi 16.11.2017 mennessä.

 • Paketti 1: Pöytä 150x75 cm ja 2 kpl tuoleja 30 €
 • Paketti 2: Pöytä 150x75 cm, 2 kpl tuoleja ja valovirta 45 €
 • Paketti 3: Hupullinen pystypöytä ja 3 kpl baarijakkaroita 85 €
 • Paketti 4: Hupullinen pystypöytä, 3 kpl baarijakkaroita ja valovirta 100 €

Muut kalustetilaukset voit tehdä suoraan Antti Nurkkalalle  Areena Oululle.

Ravintolapalvelut

Tilaa lounas- ja kahviliput etukäteen alennettuun hintaan ravintola Robson’sista 17.11. mennessä sähköpostitse mari.al-nazary(at)superpark.fi

 • Lounaslippu 8,90 €/hlö (sis. alv 14 %)
  Lounas sisältää, runsaan salaattipöydän, leivät ja levitteet, päivänkeiton sekä kaksi lämminruoka vaihtoehtoa. 23.11. tarjolla yönylikypsennettyä porsaanniskaa pippurikastikkeessa ja lohkoperunoita sekä falafel-pyöryköitä ja piparjuurimajoneesia.
 • Iltapäiväkahvilippu 6€/hlö (sis alv 14%).
  Iltapäiväkahvilla tarjolla suklaakakkua ja vaniljakermavaahtoa. Vaihtoehtoisesti kakun sijaan voit tilata myös täytetyn sämpylän. Mainitsethan tästä lipputilauksen yhteydessä.

Kiertoajelu klo 16:45-17

Järjestämme seminaaripäivän lopuksi kiertoajelun, jonka kyydissä pääset kaupungin keskustaan. Esittelemme kiertoajelulla HALI-hälytysajoneuvojen liikennevaloetuisuusjärjestelmää. Ilmoittaudu mukaan kiertoajelulle etukäteen, sillä paikkoja rajoitetusti!

Iltatilaisuus Uudella Seurahuoneella klo 19

Valoa-tapahtuman iltatilaisuus järjestetään Uudella Seurahuoneella 23.11. klo 19 alkaen. Illan ohjelmassa on buffet-ruokailu, musiikkia, verkostoitumista ja mukavaa yhdessäoloa.

Valoa1- ja Valoa2-messupaketit sisältävät kaksi illalliskorttia, lisäkortteja on mahdollista ostaa hintaan 100 €/kpl. Illalliskortti on mukava tapa muistaa myös asiakkaitasi! Tilaa illalliskortit 13.11. mennessä sähköpostitse anu.miettinen@oulunenergia.fi

Muistathan kutsua asiakkaasi ja sidosryhmäsi mukaan Valoa-tapahtumaan! Ilmoittautuminen seminaariin päättyy 27.10.2017. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa: https://www.oulunenergia.fi/valoa

Tervetuloa Ouluun!

Valoa-työryhmäTyöryhmä vasemmalta ylhäältä Veli-Pekka, Jari ja Anu, alhaalta vasemmalta Kaisa, Taru, Mirja-Maarit ja Leanna.