Loppuunmyyty talvikonsertti aloitti festarikauden

20.03.2017 - 15:19

Launtaina 18.3. järjestettiin toinen Pohjoista voimaa -talvikonsertti Kemin Lumilinnassa. Loppuunmyydyn konsertin esiintyjinä olivat aina ilahduttava ja positiivista henkeä luova Anna Puu bändeineen ja showryhmä Tulikukka.

KUVAT: Kemin Matkailu Oy

Anna Puu ja bändi osoittivat heittäytymistä esiintymällä ulkoilmakonsertissa keskellä talvea lumimuurien ympäröimänä. Anna Puu tuumasi aluksi hieman kylmissään, että etelän ihmiset eivät ole niin tottuneita talven pakkaseen kuin pohjoisen ihmiset. Keikan loputtua hän veti kuitenkin vielä encoren ja totesi innoissaan, että festarikesä 2017 on nyt Kemissä virallisesti aloitettu. Talvisissa olosuhteissa soittaminen on melkoinen haaste artisteille, mutta niin laulaja kuin bändin jäsenet suoriutuivat keikasta hienosti.

Anna Puu iloitsi talvikeikasta LumilinnassaAnna Puu iloitsi talvikeikasta Lumilinnassa.

Talvisen keikan aikana toppavaatteisiin pukeutunut linnan väki sai nautiskella mukavan setin artistin suosikkikappaleiden soinnuista. Linnan pihalla kumisi raikuvat aplodit ja toppakintaat löivät riemukkaasti tahtia myös kappaleiden aikana. Anna innostui niin paljon erikoisesta keikkapaikastaan, että halusi ottaa selfien bändinsä ja yleisönsä kanssa. Kuvan voit katsoa Oulun Energian Facebook-sivulta. Illan hämärtyessä näyttävä tulishow valaisi linnan pihan. Lavalle nousi Anna Puun jälkeen showryhmä Tulikukka.  

Anna Puu ja fanitFestarikesä on nyt korkattu!

Tulikukka valaisi Lumilinnan pihamaan esitykselläänTulikukka valaisi Lumilinnan pihamaan esityksellään.

LumiRavintolan jääpöytien ääressä maistui kuuma juoma

Oulusta talvikonserttiin lähti yhteensä neljä linja-autollista etuasiakkaita, jotka ehtivät hyvin tutustua Kemin 22. LumiLinnaan ennen konserttia. Linnan teemana on tänä vuonna Suomi100, joten linnan lumisia seiniä koristaa teemaan sopivat näyttävät lumitaideteokset.

LumiRavintola keräsi innokkaita konserttikävijöitä kuumalle kaakaolle jääpöytien ääreen. Historian pisimpään ravintolasaliin mahtuu onneksi yli 200 ihmistä jääpöytien ääreen istumaan, ja uusi palvelurakennus tarjosi lämpimän tilan niille, jotka halusivat käydä lämmittelemässä linnavierailun ja konsertin välillä. LumiHotellin huoneita käytiin ihmettelemässä ja lumikappelissa ihasteltiin upeaa lumesta veistettyä suojelusenkeliä.