Juha Juntunen Oulun Energian toimitusjohtajaksi vuoden 2020 alusta

03.07.2019 - 11:13

Insinööri Juha Juntunen on nimitetty Oulun Energia -konsernin toimitusjohtajaksi 1.1.2020 alkaen.

Juha Juntunen siirtyy Oulun Energia Oy:n Technopolis Oyj:n operatiivisen johtajan tehtävästä. Aiemmin hän on työskennellyt mm. Technopoliksen Suomen maajohtajana vastaten myös yhtiön myynnistä ja markkinoinnista. Oulun Energian nykyinen toimitusjohtaja Juhani Järvelä jää eläkkeelle tammikuussa 2020.

Juha Juntunen on liiketoiminnan johtamisen ammattilainen, jolla on vahva kokemus liiketoiminnan kehittämisestä sekä laajojen kokonaisuuksien ja merkittäviä investointihankkeita sisältävien toimintojen johtamisesta kansainvälisessä toimintaympäristössä.

Oulun Energia -konserni suuntaa vahvasti tulevaisuuteen ja on tehnyt useita kehittämistoimenpiteitä, joilla tähdätään kasvuun sekä uusien liiketoimintojen syntymiseen. Oulun Energia panostaa merkittävästi kiertotaloushankkeisiin, hiilineutraaliin energiantuotantoon ja älyliikenteen uusiin innovaatioihin. Oulun Energia on myös perustamassa yhdessä viiden muun energiayhtiön kanssa Suomen toiseksi suurinta sähkönmyyntiyhtiötä.

”Nopeasti muuttuva toimintaympäristö tarjoaa Oulun Energialle uusia kiinnostavia mahdollisuuksia kehittää yhtiön liiketoimintaa edelleen. On hienoa päästä tekemään tätä yhdessä yhtiön osaavan ja innostuneen henkilöstön kanssa”, toteaa Juha Juntunen.

Lisätietoja antaa:

Jukka Weisell, talousjohtaja, Oulun kaupunki

 


Kaikki uutiset