Etuasiakkaana saat enemmän!

19.05.2011 - 15:11

Pohjoista voimaa etuasiakkuus käynnistyy tänään torstaina 28.4.2011. Etuasiakkaana saat käyttöösi ainutlaatuisen etupaketin, joka sisältää mukavia lisäpalveluita ja rahanarvoisia etuja arjen hankinnoista ja hyödyt sähköasiakkuudestasi vieläkin enemmän. Etuasiakkuus kannattaa ottaa käyttöön etunenässä ja voit voittaa Finnairin lennot kahdelle kesäiseen Roomaan. Arvontaan osallistuvat kaikki etuasiakaskortin 1.4.-19.6.2011 välisenä aikana ladanneet Oulun Sähkönmyynnin asiakkaat.

Kännykkä korttinaEtuasiakkuus on helppo käyttää ja hyödyntää. Ei pisteitä, bonuksia tai tasoja – ainoastaan ainutlaatuisia palveluja, rahanarvoisia etuja ja säästöjä arjen hankinnoista. Etuasiakaskorttina toimii matkapuhelimesi. Palvelu toimii noin 90 prosentissa markkinoilla olevista matkapuhelimista, mutta jos mobiilikorttia ei ole mahdollista ladata, asiakaspalvelustamme on mahdollista saada perinteinen painettu etuasiakaskortti.

Jokaiselle jotakin

Etuasiakasohjelma koostuu Oulun Sähkönmyynnin omista eduista, yritysten tarjoamista eduista sekä urheilu- ja kulttuurieduista. Yhteistyökumppanimme ovat kotimaisia yrityksiä ja yhteisöjä, joiden arvoista löytyy aina ripaus pohjoista voimaa. Yhteistyökumppaneidemme palveluita käyttämällä tuet samalla suomalaista työtä, yrittäjyyttä, urheilua ja kulttuuria. Kehitämme ja kasvatamme jatkuvasti laadukkaiden yhteistyökumppaneidemme verkostoa, jotta voit hyötyä entistäkin enemmän asiakkuudestasi Oulun Sähkönmyynnin kanssa.

Mukana etuasiakasohjelmassa

City Sport

Pattijoen Urheilijat

Elokuvateatteri Star

PS Kemi Kings

Finnair

Ranuan Eläinpuisto

Hammarin Sähkö Oy

Securi Oulun Lukko

Meri Oulu Kulttuuriseura Ry

TP47

Oulun Irkkufestarit - The Irish Festival of Oulu

Tornion Palloveikot

Oulun Kärpät

Visan Pallo

Oulun Palloseura

Lisätietoja ja korttiohjeet osoitteessa www.oulunenergia.fi/etuasiakas